Ροζ διακόσμηση στο σπίτι για αρμονία και κομψότητα

Ροζ διακόσμηση στο σπίτι για αρμονία και κομψότητα

Το ροζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλα τα διακοσμητικά στιλ. Παστέλ ροζ για country ύφος και έντονο για girly για μοντέρνα διακόσμηση.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το ροζ χρώμα o συνδυασμός του γκρι ροζ λευκό είναι στη διακόσμηση μια ωραία συμφωνία. Μαζί αποπνέουν κάτι κομψό, γλυκό αλλά και έντονο αν συνδυαστεί με metallic διακοσμητικά στοιχειά.

Βέβαια τα παστέλ χρώματα μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους χώρους του σπιτιού με διαφορετικές εντάσεις και συνδυασμούς, ανάλογα κάθε φορά το ύφος που θα ακολουθήσετε.

Όσον αφορά το υπνοδωμάτιο μπορείτε να βάλετε το ροζ μόνο στο κεφαλάρι του κρεβατιού ή να βάψετε όλους τους τοίχους σε μια παλ απόχρωση και να διακοσμήσετε το υπόλοιπο δωμάτιο με πιο έντονα ροζ φούξια καρπουζί διακοσμητικά μαξιλάρια.

Από την άλλη μπορείτε να κάνετε ακριβώς το αντίθετο, βάφοντας τους τοίχους πιο σκούρα απόχρωση και επιλέγοντας πιο παλ αποχρώσεις του ροζ για το υπόλοιπο δωμάτιο.

Όσον αφορά το σαλόνι είναι εύκολο να δημιουργήσετε με διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ προσθέτοντας και άλλους χρωματικούς τόνους χρώματος.

Συνδύασε τις παστέλ ροζ αποχρώσεις με λευκό, γκρι σιέλ και μικρές πινελιές στο χρώμα της μπανάνας, μην ξεχάσετε μερικά διακοσμητικά αντικείμενα σε μαύρο χρώμα και metallic pink. Θα δώσουν την κατάλληλη ένταση στον χώρο σας χωρίς να τον βαρύνουν.Scroll To Top