Τα κεραμικά βάζα της Anissa Kermiche που έχουν όλες οι Ιnstagrammers στο σπίτι τους

Τα κεραμικά βάζα της Anissa Kermiche που έχουν όλες οι Ιnstagrammers στο σπίτι τους

 

Η Anissa Kermiche, είναι βρετανίδα σχεδιάστρια, η οποία έγινε γνωστή για τα κεραμικά βάζα με τη μορφή γυναικείου σώματος,  που πλέον κατέχουν περίοπτη θέση στο σπίτι κάθε influencer - από της Leandra Medine μέχρι της Pernille Teisbeck.

Η πρώτη της σειρά «Love Handles» έγινε ανάρπαστη, ενώ τα «Jug Jugs» - μια χιουμοριστική αναπαράσταση του γυναικείου στήθους - εξελίχθηκαν στα πιο Insta worthy αντικείμενα για το σπίτι.
 

Η επιτυχία της Kermiche οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο πώς απεικονίζει τα γυναικεία σώματα. Δεν υπάρχουν τέλειες αναλογίες ή κάποιο μοντέλο στο έργο της, αλλά γιορτάζει τις ατέλειες της ομορφιάς και τις παραλλαγές της γυναικείας μορφής.

«Σχεδιάζουμε αντικείμενα που βασίζονται σε "πραγματικές" γυναίκες γιατί θέλουμε να είναι αντιπροσωπευτικά της κοινωνικής ένταξης. Υπάρχει συχνά ένας υπέρ-κορεσμός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με παραμορφωμένες εντυπώσεις των γυναικείων σωμάτων. Το φυσικό και ασύμμετρο είναι, κατά τη γνώμη μου, πάντα πολύ πιο ελκυστικό στο μάτι», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη η σχεδιάστρια.

Αν ερωτευτήκατε και εσείς τα βάζα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως η τιμή τους είναι ιδιαίτερα τσουχτερή, καθώς ένα μεσαίου μεγέθους βάζο κοστίζει γύρω στα 400 ευρώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top