Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όλοι στη διακόσμηση του σπιτιού μας!

Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όλοι στη διακόσμηση του σπιτιού μας!

Εάν θέλετε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού στα πρότυπα των υπέροχων εσωτερικών χώρων που πλημμυρίζουν το Pinterest, αυτά είναι μερικά χρήσιμα tips που μπορούν να να σας γλυτώσουν από αισθητικές καταστροφές.

Τι πρέπει να προσέξετε προτού προχωρήσετε σε μια τέτοια αλλαγή:

1. Μην επιλέγετε χρώματα πολύ γρήγορα

Ένα λάθος που κάνουμε συχνά είναι να διαλέγουμε πολύ γρήγορα χρώμα στους τοίχους μας, προτού επιλέξουμε τα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου. Καλύτερα να αφήσετε την τελευταία στιγμή το χρώμα των τοίχων, αφού έχετε ήδη επιλέξει τα χαλιά, τα μαξιλάρια, τις πολυθρόνες και ό,τι άλλο χρειάζεστε για το δωμάτιο.

2. Συνωστισμός

Μπορεί να έχετε δεθεί συναισθηματικά με αρκετά αντικείμενα ή έπιπλα και να είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε, ωστόσο είναι προτιμότερο να αφήσετε τον χώρο να «αναπνεύσει» αποφεύγοντας τις υπερβολές.

3. Μην κάνετε «trendy» επιλογές

Μην ξεγελιέστε με ένα εφήμερο design ενός τραπεζιού ή καθιστικού που σε λίγους μήνες ή χρόνια θα το έχετε μετανιώσει. Αν θέλετε να αγοράσετε έπιπλα που θα κρατήσετε για καιρό, επιλέξτε κλασσικά σχέδια που είναι διαχρονικά και πάντα «in».

4. Μην ξοδεύετε πολλά χρήματα πριν διαμορφώσετε ένα πλάνο

Το πιο συχνό λάθος που γίνεται είναι να ξοδεύουμε χρήματα πριν ολοκληρωθεί το τελικό σχέδιο της ανακαίνισης. Συνήθως ενθουσιαζόμαστε πολύ εύκολα στην αρχή, με αποτέλεσμα να ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα σε έπιπλα ή αντικείμενα όχι τόσο χρήσιμα ή που δεν πληρούν διάφορες ανάγκες που θα προκύψουν στο μέλλον.

5. Μη χρησιμοποιείτε έντονα σχέδια

Μπορεί να ενθουσιάζεστε αυτή τη στιγμή με μια εκκεντρική ταπετσαρία, αλλά ο ενθουσιασμός αυτός δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού είναι βέβαιο πως θα την βαρεθείτε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top