Μία διαφορετική Σάρα Εσκενάζυ δίνει συνέντευξη στην Κιμ Κίλιαν

Μία διαφορετική Σάρα Εσκενάζυ δίνει συνέντευξη στην Κιμ Κίλιαν

Το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Survivor, τη Σάρα Εσκενάζυ συνάντησε η Κιμ Κίλιαν πριν λίγες ημέρες και μίλησαν για όλα στην κάμερα.

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει για σχεδόν πέντε μήνες να βλέπουμε τη Σάρα στο νησί του Άγιου Δομίνικου να αγωνίζεται, δίνοντας πάντα το 100% του εαυτού της ώστε να φέρει τη νίκη στην ομάδα της και να πεισμώνει σαν μικρό παιδί όταν έχανε, τώρα όμως θα τη γνωρίσουμε και στο δικό της περιβάλλον, τον χώρο που αγαπά πολύ και της έλειψε όσο ήταν μέσα στο Survivor, το καφέ- μπαρ  «Τheatrale» που διατηρεί στο Μαρούσι μαζί με τον αδελφό της, Λέοντα και τον πατέρα της, τον γνωστό ηθοποιό, Αλμπέρτο Εσκενάζυ.Η Σάρα μέσα από τη φιλική κουβέντα που είχε με την Κιμ ξεδιπλώνεται μπροστά στην κάμερα και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της. Φυσικά μιλάει για το Survivor και όλα όσα έζησε εκεί, καθώς και για τη ζωή της μετά το παιχνίδι, αφού πλέον είναι αναγνωρίσιμη, έχει πολλούς fans και όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο για εκείνη. Η Σάρα Εσκενάζυ για πρώτη φορά μιλάει και για τους έρωτες της ζωής της και φτιάχνει στην Κιμ έναν εξωτικό χυμό με τα χεράκια της.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Σάρα Εσκενάζυ στην Κιμ Κίλιαν


Το καφέ- μπαρ «Τheatrale» είναι συνδεδεμένο με το επαγγελματικό μονοπάτι που ακολούθησε τόσο η Σάρα (σ. σ έχει αποφοιτήσει από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Θεάτρου της Μεσογείου») όσο και ο μπαμπάς της, την υποκριτική.

Στο «Theatrale» vintage λεπτομέρειες έχουν εξέχουσα θέση στη διακόσμηση ενώ την ώρα που απολαμβάνεις τον καφέ ή το ποτό σου παρασύρεσαι σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα στο χρόνο.

Scroll To Top