Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις - Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο το 2020!

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις - Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο το 2020!

 

«Πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά», όπως λέει και το τραγούδι! Το 2020 ήρθε και όπως συμβαίνει πάντα στο ξεκίνημα μίας νέας χρονιάς, οι ευχές όλων μας είναι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, με λιγότερα προβλήματα και με καλύτερες ειδήσεις για όλον τον κόσμο!

Το 2020 και τα επόμενα έτη -όπως αναφέρουν οι αστρολόγοι- η ανθρωπότητα θα επικεντρωθεί στην ανάγκη λήψης συγκεκριμένων μέτρων για τη βελτίωση συνθηκών της ανθρωπότητας.

Αυτή τη χρονιά, ο ενθουσιασμός δεν θα λείψει από τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως)  από τα τέλη Απριλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σας, όταν ο Κρόνος μπει σε αναδρομή.

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) βρίσκονται υπό την επιρροή της διέλευσης του Ουρανού στον Ταύρο. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης  της επαναστατικότητας, ενώ ο Ταύρος αρέσκεται σε παραδοσιακές καταστάσεις.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς) συνδέονται άμεσα με τις αναδρομές του Ερμή, οι οποίες πραγματοποιούνται τον Μάρτιο στους Ιχθύς, τον Ιούλιο στον Καρκίνο και τον Νοέμβριο στον Σκορπιό. Κατά τις περιόδους αυτές, είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν κάποια εμπόδια στον δρόμο σας. Η διαίσθησή σας, όμως, θα σας βοηθήσει να τα υπερπηδήσετε.

Θα ήταν αμέλεια να μην αναφέρουμε το σημαντικό γεγονός της χρονιάς, τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα, η οποία πραγματοποιείται στο ξεκίνημα του 2020 και θα διαρκέσει 5 περίπου έτη. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα καταστεί σαφές πώς είναι επιτακτική ανάγκη ο κόσμος να αλλάξει πορεία.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά -σύμφωνα με το Myastro.gr τις ετήσιες προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά...

Κριός 2020: Ετοιμάσου για μεγάλα πράγματα!

Αγαπητέ Κριέ, το 2020 το σύμπαν συναινεί για να οδεύσεις προς κάτι πολύ μεγάλο! Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίας μαζί με τον Κρόνο και τον Ερμή βρίσκονται στο βρίσκονται στο τελευταίο γήινο ζώδιο, τον Αιγόκερω, τοποθετημένοι στον 10ο οίκο που έχει να κάνει με το Επάγγελμα, τη Φιλοδοξία και τη Φήμη. Αυτή η θέση των τριών πλανητών σημαίνει ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις κάτι τεράστιο, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κριού, το 2020 μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ γόνιμη χρονιά για τα αισθηματικά και τις σχέσεις. Με βάση τις θέσεις των πλανητών, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αναπτύξεις μια σχέση με κάποιον που θα σας εμπνεύσει πραγματικά.

Από τις 4 Απριλίου και μετά, η Αφροδίτη που κυβερνά τον 7ο οίκο των σχέσεων μπαίνει στο αέρινο και άκρως επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων.

Αυτό, είναι ένα θετικό στοιχείο για όλους τους αδέσμευτους, αλλά ο Κρόνος, ο οποίος είναι τοποθετημένος στον 10ο οίκο (της επιτυχίας και των επιτευγμάτων), μπορεί να επισκιάσει τον 7ο οίκο. Επιπλέον, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από 13 Μαΐου μέχρι 24 Ιουνίου. Έτσι, οι διελεύσεις της Αφροδίτης και του Κρόνου μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικό αντίκτυπο και να προκαλέσουν ζητήματα στις σχέσεις, ιδιαίτερα προς το τέλος της χρονιάς. Μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα, δαπανώντας περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από το άγχος της καθημερινότητας και θα συμβάλλει στην εκτόνωση της όποιας έντασης στη σχέση σας. Εξάλλου, όταν υπάρχει αμοιβαία αγάπη, όλα τα προβλήματα ξεπερνώνται.

Με βάση τις αστρολογικές όψεις του 2020, οι Κριοί θα έχουν την εύνοια των πλανητών στα οικονομικά.

Ταύρος 2020: Με λίγη σκληρή δουλειά, η χρονιά θα είναι γεμάτη επιτυχίες.

Η εργασία σου μπορεί να έχει προτεραιότητα, αλλά να θυμάσαι ότι η ανάπαυση είναι εξίσου σημαντική με τη δουλειά.

Μια μικρή προειδοποίηση! Γύρω στις 29 Ιουνίου, καθώς ο Άρης μπαίνει στον Κριό, μπορεί να νιώσεις πως τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο σου. Συνιστάται να αναβάλεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Ειδικά εκείνη την περίοδο πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά επενδύσεις χρήματα σε οποιοδήποτε τομέα.

Αυτή τη χρονιά θα έχεις εξαιρετική ικανότητα επικοινωνίας. Χρησιμοποίησε το αυτό σωστά και οι φίλοι και η οικογένειά σου θα ανυπομονούν να ξοδέψουν περισσότερο χρόνο μαζί σου.

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Ταύρου το 2020, αν είσαι αδέσμευτος, ίσως θελήσεις να αποκτήσεις μια ουσιαστική σχέση με κάποιον. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να συναντήσεις το άτομο που όχι μόνο σε ελκύει, αλλά είναι το άλλο σου μισό.

Επειδή στα αισθηματικά σου τα πάντα γύρω σου συμβαίνουν να είναι θετικά, κάνε το άλμα. Η αγάπη είναι στον αέρα, οπότε, προχώρησε και κάνε τον να σε δει με άλλο μάτι.
Αν είσαι δεσμευμένος, αυτό το έτος, θα έχεις ειρήνη και ηρεμία στη σχέση σου. Οι δεξιότητες επικοινωνίας και το πνεύμα κατανόησης που διαθέτεις θα βοηθήσουν να επιλυθούν τυχόν διαφορές μεταξύ συντρόφων, φίλων και οικογενειών.

Στο επαγγελματικό μέτωπο, οι σκέψεις σου θα κάνουν μια δημιουργική στροφή. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Ταύρου το 2020, οι ιδέες και οι προτάσεις σου θα αποτελέσουν τη βάση της προόδου σου.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2020 για την καριέρα του Ταύρου, νέες προσοδοφόρες προοπτικές ανοίγονται καθώς προχωρά το έτος.

Δίδυμος 2020: Θα βρέξει λεφτά φέτος.

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των Διδύμων, το 2020 θα έχεις εισροή εσόδων. Πολύ πιθανόν τα χρήματα να προέλθουν από συνδιαλλαγές με τρίτους ή κληρονομιά.

Από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς ο Δίας επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, απέφυγε να κάνεις οποιαδήποτε μεγάλα οικονομικά σχέδια και να αναβάλλεις όλες τις επενδύσεις που θέλεις να κάνεις.

Το 2020 θα έχεις στενούς δεσμούς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, καλό είναι να δώσεις χώρο στον σύντροφο σου και να μην εκτονώνεις τα συναισθήματα σου σε αυτόν. Η εμπιστοσύνη θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου.

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Δίδυμου το 2020, αν έχεις σχέση μπορεί να σου φανεί κάποιες φορές ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο σου. Άλλες στιγμές μπορεί ακόμη και να αισθανθείς ότι τίποτα δεν πάει καλά στη σχέση σου. Όταν έχεις προβλήματα με τον σύντροφο σου, προσπάθησε να αντιμετωπίζεις το ζήτημα με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν επιπλέον εντάσεις. Μπορεί ακόμη και να δεχθείς πίεση από το ταίρι σου να δεσμευτείς για γάμο. Αλλά, θυμήσου ότι όλα στο τέλος θα κυλίσουν σε φυσιολογικά πλαίσια και όπως τα θέλεις εσύ. Τα πράγματα δεν θα γίνουν ποτέ πολύ δύσκολα και θα μπορείς πάντα να τα χειρίζεσαι. Όποτε δημιουργούνται προβλήματα, η ζωή σου θα επιστρέφει σε ομαλή πορεία σε ελάχιστο χρόνο. Φέτος θα είναι η χρονιά που θα απολαύσεις την προσωπική επαφή με το πρόσωπο που αγαπάς.

Όσον αφορά την καριέρα σου αν είσαι εργαζόμενος, καθώς ο Κρόνος περνάει μέσα από τον 9ο οίκο, μπορεί το 2020 να έχεις προσοδοφόρες προσφορές εργασίας. Εάν θέλεις να αλλάξεις δουλειά, τότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να φανείς τυχερός. Κάνε το άλμα, και θα συνειδητοποιήσεις ότι άξιζε τον κόπο. Επειδή έχεις την υποστήριξη του Κρόνου το 2020, είναι καλύτερο να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Μη διστάσεις να αναλάβεις μερικούς κινδύνους, αν νιώθεις ότι έχεις τις ικανότητες που απαιτούνται στη νέα σου απασχόληση. Αν έχεις επιχείρηση μπορεί να έχεις την τύχη να υπογράψεις μια μεγάλη συμφωνία που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πολλούς πελάτες και πολλά χρήματα επίσης. Η λήψη αποφάσεων για την εταιρεία κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης θα σε βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

Καρκίνος 2020: Νέες προκλησεις σε περιμένουν.

Φέτος θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Καρκίνου το 2020 είναι μια καλή χρονιά για να ξεκινήσετε την πρόοδο προς την οικοδόμηση της αυτοεκτίμησης σας. Τώρα οι αξίες σας θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Είναι αυτό που σας κρατήσει προσγειωμένους στην πραγματικότητα ανά πάσα στιγμή. Να επιμείνετε σε αυτά που πιστεύετε και να κρατήσετε τον εαυτό σας ψηλά.

Στα αισθηματικά, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Με βάση το ωροσκόπιο του Καρκίνου το 2020, όλα συναινούν για να απολαύσετε μια καλή χρονιά όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις σας. Θα μοιραστείτε επίσης μια βαθειά και ειλικρινή σχέση με τους φίλους σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί επίσης να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα απολαύσετε πλήρως την προσοχή που έχετε από τους φίλους σας. Θα υπάρξουν και κάποιες περιπτώσεις όπου εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να έχετε διαφορές. Ωστόσο, κάθε φορά, οι δυο σας θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας και να πάτε μπροστά. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη σε κάθε σχέση. Θα ήταν συνετό να ξεκαθαρίζετε πάντα τις διαφορές με ηρεμία και ένα χαμόγελο στο τέλος. Αν υπάρχει η βούληση να λυθούν τα προβλήματα και να είστε μαζί, κανένα πρόβλημα δεν θα είναι αρκετά μεγάλο για να ξεπεραστεί. Όσοι από εσάς κάνετε μια νέα σχέση, ίσως να είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με τις απαιτήσεις των αγαπημένων σας. Γι' αυτό φροντίστε να κάνετε μια καλή επιλογή πριν το ξεκίνημα της σχέσης.

Με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις του Καρκίνου το 2020 σας περιμένει σκληρή δουλειά. Ο Άρης από τις 29 Ιουνίου θα εισέλθει στον Κριό και θα περάσει από τον 10ο οίκο που σχετίζεται με τις προσδοκίες, τις φιλοδοξίες, την επιτυχία και την αναγνώριση. Αυτό σημαίνει ότι ο καιρός άλλαξε και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολύ άγχος από την εργασία. Μπορεί να έχετε τον προΙστάμενο σας πάνω από το κεφάλι σας και να ζητά την πρόωρη υποβολή των έργων. Ίσως ακόμη να χρειαστεί να καθίσετε το βράδυ και να ολοκληρώσετε την εκκρεμούσα εργασία σας. Αυτή η φάση θα αποτελέσει πρόκληση για να αποδείξετε τις δεξιότητες απόδοσης σας. Μπορεί να ζήσετε κάποιες ημέρες όπου θα πρέπει να καθίσετε παραπάνω στη δουλειά για να παραδώσετε, χωρίς όμως να παραπονεθείτε, θα πρέπει να περάσετε τη δοκιμασία. Σε εποχές όπως αυτές, είναι καλύτερο να κρατάτε την ηρεμία σας και να αφήσετε τη φάση να περάσει.

Λέων 2020: Θετικές αλλαγές.

Ο Λέων το 2020 σύμφωνα με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις, θα έχει μια καλή χρονιά και δεν υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει να τον ανησυχεί. Αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αποφάσεις σχετικά με την αγορά και πώληση περιουσίας. Από τις 5 Μαρτίου και μετά, μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα σχετικά με την ιδιοκτησία που κατέχετε. Αγνοήστε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις ακινήτων που έρχονται στο δρόμο σας κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.
Από τα μέσα Απριλίου και μετά, όλα αρχίζουν να τακτοποιούνται και θα είστε σε θέση να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με συμφωνίες για ακίνητα και να επιλύσετε τα ζητήματα που υπήρχαν με αυτά.

Αυτή είναι η τέλεια χρονιά για να προτείνεις στον αγαπημένο σου ή να ορίσεις μια ημερομηνία γάμου, αλλά θα πρέπει να περιμένεις κάποιους μήνες, γιατί το πρώτο εξάμηνο υπάρχουν δυσκολίες και θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Λέοντα το 2020, όσοι σκοπεύουν να ζητήσουν το χέρι του συντρόφου τους για γάμο ίσως πρέπει να περιμένουν να τελειώσει αυτή η φάση. Αλλά μετά το Σεπτέμβριο, οι συνθήκες αλλάζουν, και θα έχετε την τύχη να περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Για όσους σχεδιάζουν γάμο ή θέλουν να προτείνουν σε κάποιον, αυτή είναι η πιο κατάλληλη περίοδος. Όταν κάνετε την πρόταση γάμου, να έχετε μαζί σας τριαντάφυλλα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χειριστείτε την κατάσταση και να κάνετε τον σύντροφο σας ευτυχισμένο. Στην τελετή γάμου δοκιμάστε να κάνετε κάτι μεγάλο, αλλά και απλό.

Εσείς που έχετε επιχείρηση θα αντιμετωπίσετε έντονο ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το 2020 ίσως χρειαστεί να μειώσετε το περιθώριο κέρδους σας. Αυτός είναι ένας τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να αφήσετε τους ανταγωνιστές σας να γνωρίζουν ότι είστε ισχυρός αντίπαλος. Καθώς ο Κρόνος περνάει μέσα από τον 7ο οίκο, που σχετίζεται με τις συνεργασίες και τον ανταγωνισμό, θα αρχίσουν να σχηματίζονται στο μυαλό σας καινοτόμες ιδέες που θα σας δώσουν λύσεις. Ταυτόχρονα, όμως κάποια εμπόδια μπορεί να εμφανιστούν εάν δεν δοθεί η δέουσα προσοχή. Αν τυχαίνει να δουλεύετε με έναν συνεργάτη, θα ήταν σκόπιμο να συζητάτε μαζί του όλα τα σχέδια και στη συνέχεια να προχωρήσετε. Να του πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας και να βεβαιωθείτε ότι μετά την ενημέρωση και οι δυο βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2020 με σκληρή δουλειά θα μετατρέψετε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα.

Παρθένος 2020: Αυξηση εσόδων.

Παρατηρώντας τις θέσεις των πλανητών, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το 2020 έχει κάποια σπουδαία νέα για εσάς. Μια σημαντική εξέλιξη προβλέπεται όσον αφορά την προσωπικότητά σας. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Παρθένου το 2020 τα άστρα σας ευνοούν σημαντικά αυτή τη χρονιά. Καθώς ο Ερμής εισέρχεται στο Δίδυμο από τα μέσα Μαΐου περίπου, οι εργαζόμενοι που ενδιαφέρονται για την καριέρα τους και οι επιχειρηματίες θα βρουν το δρόμο για να αυξήσουν τα έσοδα τους. Κάντε καλή χρήση αυτής της περιόδου υποστήριξης των πλανητών για να ενισχύσετε τις προοπτικές σας.

Οι πλανήτες από τις 29 Ιουνίου έως το τέλος του έτους δεν θα σας ωφελήσουν όσο μπορούν εάν δεν αρχίσετε να διαχειρίζεστε σωστά τα οικονομικά σας. Καλό είναι να δαπανάτε χρήματα για τον εαυτό σας, αλλά πρέπει να το κάνετε με αυτοσυγκράτηση, καθώς θα μπορούσατε να ξοδέψετε το εισόδημά σας σε πράγματα που ίσως δεν είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζετε. Αν καταφέρετε να κάνετε τη διάκριση μεταξύ του τι σας είναι χρήσιμο και τι όχι, θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για το μέλλον. Ξεκινήστε να βάζετε στην άκρη λίγα από τα έσοδά σας κάθε μήνα για δαπάνες που ενδεχομένως να μην έχετε προβλέψει.

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο 2020 του Παρθένου, οι παντρεμένοι θα απολαύσουν μια υπέροχη σχέση με τον / την σύζυγό τους. Η ζεστασιά και η κατανόηση στη σχέση σας θα κάνουν τους άλλους να σας ζηλεύουν. Ωστόσο, θα βοηθούσε να είμαστε ήρεμοι και υπομονετικοί όταν αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη κατάσταση. Κάποια ασήμαντα θέματα μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Παρόλα αυτά, η αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλον θα ξεπεράσει όλα τα άλλα εμπόδια. Τα πράγματα ενδέχεται να γίνουν δύσκολα κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Αλλά όποια προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν, θα είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Όσοι από εσάς είστε σε μια σοβαρή σχέση, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας και να κάνετε σχέδια για γάμο.

Το πρώτο εξάμηνο δεν θα υπάρξει καμία ενόχληση στο επαγγελματικό μέτωπο. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία ενόχληση ούτε στο μέτωπο της εργασίας. Τα σχέδιά σας πηγαίνουν καλά και οι συνάδελφοί σας φαίνονται εντυπωσιασμένοι από τη δουλειά σας. Τίποτα δεν φαίνεται να πάει στραβά, και όσον αφορά την εργασία αυτή είναι μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. αν είστε υπάλληλος υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρείτε μια καλύτερη δουλειά. Δεν θα βρείτε καλύτερη περίοδο για να το πράξετε. Οι αποφάσεις που θα λάβετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που σχετίζονται με την εργασία, θα αποδειχθούν καρποφόρες.

Εκείνοι που διαχειρίζονται τη δική τους επιχείρηση φαίνεται να βρίσκονται σε ευχάριστη θέση! Σύμφωνα με αστρολογικές προβλέψεις του Παρθένου το 2020, οι κερδοφόρες διαπραγματεύσεις θα σας χτυπήσουν την πόρτα και δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να ανησυχείτε. Μεγάλες συμφωνίες φέρνουν μεγάλα κέρδη. Αυτό το έτος φαίνεται να είναι εξαιρετικά γενναιόδωρο για εσάς.

Ζυγός 2020: Ο δρόμος της προόδου είναι ανοικτός.

Ετοιμαστείτε να οδηγήσετε το τρένο της επιτυχίας. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Ζυγού το 2020, όλα όσα ονειρευόσασταν μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Η σκληρή δουλειά και το ταλέντο σας θα σε οδηγήσουν ψηλά. Οικονομικά, τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλά.
Ωστόσο, σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, επειδή μόνο με συνεχή προσπάθεια και επιμονή μπορεί κανείς να επιτύχει τα σπουδαία πράγματα στη ζωή.

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Ζυγού το 2020, τα άτομα που αυτοσυγκεντρώνονται στο στόχο τους θα δουν μια σταθερή αύξηση του εισοδήματός τους. Αρκετές πηγές εισοδήματος θα δημιουργηθούν φέτος. Ευκαιρίες για επενδύσεις θα παρουσιαστούν επίσης. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή τα πράγματα φαίνονται υπέροχα, δεν πρέπει να ξεχνάτε να προγραμματίζετε τα οικονομικά σας. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για την επιχείρηση σας, η εξοικονόμηση χρημάτων πρέπει να παραμείνει ο πρωταρχικός σας στόχος. Ωστόσο, από τα τέλη Ιουνίου περίπου, ο Άρης εισέρχεται στο δικό του ζώδιο, τον Κριό, και κινείται μέσα από τον 7ο οίκο που αφορά τις συνεργασίες, τους συνεταιρισμούς και τους ανταγωνιστές. Αυτό είναι κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το ζώδιο σας. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Ζυγού το 2020, οι καθημερινές δραστηριότητες δεν θα κινηθούν τώρα τόσο ομαλά όσο τους προηγούμενους μήνες. Ως εκ τούτου, η εξοικονόμηση είναι απαραίτητη. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι μάλλον μέτριο από πλευράς εσόδων, αλλά όχι και καταστροφικό.

Από τον Απρίλιο και μετά, οι αδέσμευτοι μπορούν να κυνηγήσουν αυτόν /ήν που αγαπούν, καθώς η περίοδος φαίνεται να είναι ευνοϊκή. Κουνηθείτε λοιπόν και πείτε τέρμα στη μοναξιά. Όσοι βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν να δεχτείτε μια πρόταση γάμου.

Οι παντρεμένοι και όσοι έχουν μόνιμη σχέση να δείξουν κατανόηση στον σύντροφό τους και τον σεβασμό που του αξίζει. Δεδομένου ότι δύο διαφορετικοί πλανήτες κινούνται μέσα από τον ίδιο αστρολογικό οίκο, εσείς και ο / η σύντροφος ή ο / η σύζυγός σας μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις. Οι διαμάχες μπορούν να ξεπεράσουν τα συνήθη όρια και να οδηγήσουν σε μια ατμόσφαιρα κατήφειας. Να θυμάστε πως εσείς και το ταίρι σας πάντα θα έχετε κάποιες διαφορές απόψεων, επειδή μια σχέση χτίζεται από δύο ανθρώπους και όχι από τον έναν.

Οι επιχειρηματίες Ζυγοί θα έχουν μια υπέροχη χρονιά και η επιχείρηση τους θα ακμάσει. Τα κέρδη θα αυξηθούν σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, ειδικά από το τέλος Ιουνίου και μετά.

Σκορπιός 2020: Η θεά της τύχης σας χαμογελά!

Το ωροσκόπιο του Σκορπιού του 2020 δείχνει ότι φέτος θα απολαύσετε την εύνοια των άστρων. Το επαγγελματικό μέτωπο μπορεί να έχει μια μικρή ύφεση στα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά μη χάσετε την ελπίδα, είναι κάτι προσωρινό. Η συνεχής εργασία μπορεί να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Ερμής που κινείται σε ανάδρομη πορεία κάνει μια στάση στο τελευταίο από τα ζώδια του αέρα, τον Υδροχόο, από τις 5 Μαρτίου. Από τις 10 Μαρτίου, ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία. Στα επαγγελματικά έχει να κάνει με την πρόοδο, την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα.

Από τη μία πλευρά, σε γενικές γραμμές, το 2020 θα κυλίσει ομαλά για όσους είναι σε σχέση. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί είναι πιθανό να συναντήσουν το άλλο τους μισό σε μια κοινωνική συγκέντρωση. Θα είναι μια γνωριμία που θα σημαδέψει τη ζωή τους και θα τους γεμίσει με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις για τον Σκορπιό το 2020, υπάρχουν πιθανότητες η συνάντηση αυτή να οδηγήσει σε ημερομηνία γάμου ή βαθύτερο δεσμό μεταξύ των δύο. Από την άλλη πλευρά, η περίοδος μεταξύ 11 Μαΐου και 2 Ιουλίου είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις. Εκείνη την περίοδο αποφύγετε τις διαμάχες με τον αγαπημένο σας και ελέγξτε τον θυμό σας για να μην εντείνετε τα προβλήματα. Αυτές οι συγκρούσεις μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Αυτό το χρονικό διάστημα, όταν τα πράγματα πάνε στραβά, να θυμάστε ότι όλες οι άσχημες καταστάσεις πρέπει να σταματήσουν. Κάντε λίγη υπομονή, περιμένετε έως τις 29 Σεπτεμβρίου, γιατί από εκείνη την ημέρα, τα πράγματα θα επανέλθουν στην κανονικότητα.

Στο μεγαλύτερο μέρος του έτους, ο Δίας σας παρέχει απλόχερα την εύνοια του. Φροντίζει τα οικονομικά σας και σας φέρνει τύχη, σύμφωνα με τις επαγγελματικές προβλέψεις του 2020. Εάν είστε εργαζόμενος, οι αλλαγές που αφορούν την καριέρα σας ενδέχεται να αρχίσουν να ισχύουν από τα μέσα Μαρτίου.

Γενικά, πρέπει να διαφυλάσσετε τα χρήματα σας και να μην επιδοθείτε σε συναλλαγές που έχουν ρίσκο.

Τοξότης 2020: Ένα νέο ξεκίνημα!

Φέτος, πρέπει να δώσετε προσοχή στην οικογένεια ή τη σχέση σας και στα θέματα που την αφορούν. Η αύξηση του διαθέσιμου χρόνου, των πόρων και της προσοχής στη σχέση σας θα αποδειχθεί ωφέλιμη. Οι εργαζόμενοι θα έχουν ευκαιρίες ανάπτυξης φέτος. Από την άλλη πλευρά, οι επιχειρηματίες είναι πιθανό να επιτύχουν μια κερδοφόρα συμφωνία με μια μεγάλη εταιρεία ή πελάτη. Στις αρχές Φεβρουαρίου, θα είστε μάρτυρες παραγωγικότητας και προόδου στη δουλειά σας. Ωστόσο, στα μέσα Φεβρουαρίου οι επιχειρήσεις θα αρχίσουν να επιβραδύνουν κάπως την ανάπτυξη τους. Φταίει ο Ερμής που γυρνά ανάδρομος στον Υδροχόο μέσα από τον 3ο οίκο του ζωδίου. Όμως πρόκειται για κάτι προσωρινό. Μετά από αυτή την περίοδο, τα πράγματα αρχίζουν να ανακάμπτουν εκ νέου και τα επαγγελματικά κέρδη επανέρχονται.

Γενικά, αυτή τη χρονιά, αν αντιμετωπίσετε δυσμενείς καταστάσεις, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να χειριστείτε κάθε κατάσταση με απόλυτη προσοχή, βλέποντας τα πράγματα με τη λογική και όχι με τα συναισθήματα. Οι άνθρωποι που επιθυμούν να παντρευτούν μπορούν τελικά να λάβουν την πολυπόθητη υποστήριξη των πλανητών που έρχεται στα μέσα Νοεμβρίου. Εάν τα πράγματα κυλούν ομαλά στη σχέση σας, ίσως να δείτε τον εαυτό σας στην τελετή γάμου νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Όπως βλέπουμε, τα πράγματα φαίνονται εξαιρετικά στην καριέρα σας. Ωστόσο, δεν είναι κάθε μέρα όλα ρόδινα όσον αφορά τις καθημερινές υποχρεώσεις. Θα υπάρξουν και κάποιοι μήνες που δεν θα κυλίσουν ομαλά. Συγκεκριμένα, η περίοδος από τις αρχές Απριλίου μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου φαίνεται να είναι περίπλοκη. Θα βρεθούν αρκετά εμπόδια στο δρόμο σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και δεν θα μπορείτε να ασκήσετε ομαλά στις δραστηριότητες απασχόλησης σας. Οι καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να εκτελούνται σε ένα κλίμα έντασης και πίεσης. Οι εργαζόμενοι ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουν κάποιες υπερωρίες για να παραδώσουν τα έργα τους μέσα στις απαιτούμενες προθεσμίες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Τοξότη το 2020, οι επιχειρηματίες πρέπει να φροντίσουν με επιμέλεια τις σχέσεις με τους πελάτες τους. Όλα αυτά ίσως να ακούγονται λίγο απογοητευτικά και να σας τρομάζουν. Αλλά, να θυμάστε ότι οι δυσκολίες δεν πρέπει να σας αγχώσουν και να σας καταβάλλουν. Μη χάσετε τον ενθουσιασμό σας. Εξάλλου, στατιστικά έχει αποδειχθεί ότι οι δραστήριοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν λιγότερο άγχος. Από τα μέσα Αυγούστου και μετά η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά και όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα.

Αιγόκερως 2020: Αξιοποίησε σωστά το χρόνο σου!

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Αιγόκερου το 2020, το πλανητικό σκηνικό στις αρχές του έτους σας ευνοεί. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος, φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή και έναν αδύναμο Δία. Και οι δύο πλανήτες συναντώνται στον 1ο οίκο του ζωδίου σας, που μεταξύ άλλων σχετίζεται με τη σταδιοδρομία. Εδώ, μπορεί κανείς να πει ότι η τοποθέτηση των δύο πλανητών είναι ιδιαίτερα επωφελής για εσάς, αφού εγγυάται προσωπική ανάπτυξη. Η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται και είναι πιθανό να ανακατευτείτε με έναν νέο κοινωνικό κύκλο, όπου θα νιώθετε πιο άνετα από τον προηγούμενο. Είναι μια ιδανική στιγμή για να προωθήσετε τα όνειρά σας και να υλοποιήσετε τους στόχους τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικονομικό μέτωπο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά του Αιγόκερου το 2020 μας αποκαλύπτουν ότι το έτος ξεκινά με έναν ρυθμό όπου τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως θέλουμε στις σχέσεις μας. Όμως, καθώς ο χρόνος κυλά, έρχεται κάτι ενδιαφέρον. Αν είστε μόνοι, από τις 4 Απριλίου και μετά, η συναρπαστική σχέση που ονειρεύεστε μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Όπως φαίνεται στο ωροσκόπιο του Αιγόκερου το 2020, το άτομο που θα γνωρίσετε θα γίνει αποδεκτό από τους γύρω σας και αυτό θα σας γεμίσει χαμόγελα. Αν έχετε σοβαρό δεσμό, η πιο σημαντική σχέση της ζωή σας θα έχει κάποιες αναταράξεις και όσοι σκοπεύετε να παντρευτείτε ίσως να έχετε κάποιες διαμάχες με τον σύντροφό σας πριν τον γάμο. Κρατήστε την ηρεμία σας και αν σκοπεύετε να παντρευτείτε ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, προσπαθήστε να το κάνετε μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου.

Από τις 29 Ιουνίου, ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και μπορείτε να ζήσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Απολαύστε εκείνες τις στιγμές, καθώς τα πράγματα στη συνέχεια παίρνουν άλλη τροπή. Το διάστημα μεταξύ 10 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου πιθανόν να βιώσετε κάποιες αναταραχές και εντάσεις στη σχέση σας. Μια επιθετική στάση ή μια εριστική διάθεση από εμάς ή τον σύντροφό μας μπορεί να διαταράξει μια ευτυχισμένη και γόνιμη σχέση. Αρκεί μια σπίθα, για ν’ ανάψει φωτιά! Κρατήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τις συγκρούσεις εκείνη την περίοδο. Εξάλλου πρόκειται για κάτι προσωρινό, αφού καθώς το 2020 προσεγγίζει προς το τέλος του, όλα επανέρχονται σε κανονικό ρυθμό και όλα θα είναι και πάλι μέλι - γάλα με τον σύντροφό σας. Για να συνοψίσουμε, η αρχή του έτους φέρνει τεράστια ζεστασιά και αρμονία στις σχέσεις. Αυτό δεν αφορά μόνο τα ερωτευμένα ζευγάρια, αλλά και την οικογένειά σας. Φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά τα μικρότερα αδέλφια σας, αν υπάρχουν. Η περίοδος μεταξύ 4 Απριλίου και 13 Μαΐου φαίνεται να είναι ιδανική για την επίλυση παρατεταμένων ζητημάτων που εκκρεμούν στις κάθε είδους σχέσεις.


Το 2020 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος βρίσκεται στον 2ο οίκο. Ο συγκεκριμένος οίκος συνδέεται άμεσα με τα οικονομικά του Αιγόκερου. Αυτή η θέση του Κρόνου είναι πολύ σημαντική όσον αφορά τα οικονομικά και τα χρήματα. Στις αρχές του έτους, ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω μαζί με τον εξασθενισμένο Δία και τον Ερμή. Πρόκειται για την ιδανική τοποθέτηση πλανητών όσον αφορά την εισροή εσόδων και την οικονομική σταθερότητα. Ωστόσο, όσον αφορά την καριέρα ή τις επενδύσεις σας το 2020, όταν ο Κρόνος μετακομίζει στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου μέσα από τον 2ο οίκο, μπορεί τα πράγματα να μην έχουν την τροπή που επιθυμείτε για τα συμφέροντά σας. Η εισροή χρημάτων μπορεί να έχει φέτος κάποια σκαμπανεβάσματα καθώς οι πλανήτες αλλάζουν θέσεις, μέσα στη χρονιά.

Υδροχόος 2020: Σκαμπανεβάσματα, μία στα πάνω, μία στα κάτω!

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Υδροχόου για το 2020, η χρονιά φαίνεται να είναι γεμάτη περιπέτειες και δυσκολίες. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Κρόνος, κυβερνά τον Αιγόκερω μαζί με τον Δία και τον Ερμή στον 12ο οίκο του ζωδίου σας. Η θέση των τριών πλανητών ενδέχεται το πρώτο τρίμηνο του έτους να προκαλέσει κάποια προβλήματα στο ζώδιο σας. Πρόκειται για ένα περίπλοκο αστρολογικό σκηνικό που φέρνει διαρκείς εναλλαγές στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να φέρει είτε μεγάλη ευτυχία είτε μεγάλα εμπόδια στο δρόμο σας. Είναι πιθανό να νιώσετε υπό πίεση στο επαγγελματικό ή οικονομικό μέτωπο και η πρόοδός σας να είναι βραδύτερη από την αναμενόμενη. Ελέγξτε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας έξοδα, για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, η ανάληψη επενδύσεων που έχουν ρίσκο δεν είναι ιδανική σε αυτή την περίοδο. Ευτυχώς, από τις 23 Μαρτίου, ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο, δίνοντας ένα τέλος σε αυτή την άβολη κατάσταση.

Στις αρχές του 2020, οι Υδροχόοι που είναι μόνοι ή ανήκουν στα ανύπαντρα ζευγάρια μπορεί να μην δουν κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού για τους αδέσμευτους υπάρχουν περιθώρια για νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε κάποια ελεύθερη σχέση αρχικά. Αν κάνουν μια πρόταση σε κάποιον που τους αρέσει υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν ανταπόκριση από το άλλο πρόσωπο. Η περίοδος μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου φαίνεται να είναι περίπλοκη και μπορεί να δείτε συγκρούσεις ή εμπόδια να προκύπτουν στις σχέσεις σας. Κάντε υπομονή και δείξτε ψυχραιμία, μια και πρόκειται για κάτι προσωρινό. Τα καλύτερα έρχονται και ένα όμορφο καλοκαίρι σας περιμένει!

Επαγγελματικά από τις αρχές Ιουλίου φαίνεται να ανοίγονται πολύ μεγάλες προοπτικές για εσάς. Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και κινείται μέσα από τον 5ο οίκο που συνδέεται με τη δημιουργικότητα. Αυτή η μετακίνηση της Αφροδίτης θα λειτουργήσει ευνοϊκά και αποτελεσματικά. Οι εργαζόμενοι έχουν πολλές πιθανότητες για αύξηση των αποδοχών. Οι επιχειρηματίες, από την άλλη πλευρά, θα μπορούν να επιτύχουν μια μακροπρόθεσμη κερδοφόρα συμφωνία και να δουν τα έσοδα τους να αυξάνονται. Επομένως, η περίοδος από τον Ιούλιο έως το τέλος του έτους φαίνεται πολύ υποστηρικτική στην επίτευξη του επιθυμητού επιπέδου ανάπτυξης στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Ιχθύες 2020: Μια χρονιά με διακυμάνσεις!

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των Ιχθύων το 2020, φέτος θα είναι μια χρονιά γεμάτη διακυμάνσεις. Η κίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω στις αρχές του έτους δείχνει ένα καλό ξεκίνημα χρονιάς. Φυσικά, θα πρέπει να αρπάξετε άμεσα τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας και αφορούν τα χρήματα ή την περιουσία. Αν χάσετε αυτές τις ευκαιρίες πιθανόν να οδηγηθείτε σε απώλεια χρημάτων που θα χρειαστείτε τους επόμενους μήνες. Αν είστε αδέσμευτοι προβλέπεται ότι θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση φέτος. Είναι πιθανό να ενισχύσετε την προσοχή σας όσον αφορά τα οικονομικά σας λόγω αυτής της νέας σχέσης. Δεν θα έχετε σημαντικές δαπάνες στην αρχή του έτους και είναι μάλιστα πιθανόν να βάλετε και κάποια χρήματα στην άκρη για τη συνέχεια της χρονιάς.

Στις 23 Μαρτίου, ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο μέσω του 12ου οίκου του σημείου σας. Η μετακίνηση του Κρόνου στον 12ο οίκο δείχνει επερχόμενες δαπάνες. Έτσι, συνιστάται να προγραμματίζετε τα έξοδά σας πολύ νωρίτερα και να αποφύγετε κάθε είδους σπατάλες. Αυτό θα αποδειχθεί χρήσιμο στη συνέχεια. Από τις 4 Ιουλίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους μέσω του 4ου οίκου. Αυτή η μετακίνηση δείχνει ότι πρέπει να ελέγχετε αυστηρά τις προσωπικές υποθέσεις σας. Μπορείτε όμως να προχωρήσετε σε μια συμφέρουσα αγορά ενός ακινήτου. Λάβετε υπόψη ότι, οι πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη σας έχουν πολλά να αποκαλύψουν για τη ζωή σας φέτος. Από τις 29 Ιουνίου, ο Άρης μπαίνει στον Κριό μέσα από το 2ο οίκο του ζωδίου σας. Αυτή η μετακίνηση ίσως να μην είναι προς το καλύτερο για τα οικονομικά σας. Επίσης, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με την οικογένειά σας. Συνιστάται να αντιμετωπίζετε κάθε κατάσταση με ψυχραιμία και υπομονή. Στόχος είναι η διατήρηση της ειρήνης και της αρμονίας στην οικογένεια. Όσον αφορά τα οικονομικά, όπως καταλάβατε είναι μια χρονιά με τα πάνω της και τα κάτω της!

Όσον αφορά τα αισθηματικά των Ιχθύων, το 2020 όσοι είστε χωρίς σχέση αποχαιρετήστε τη μοναξιά. Μια νέα γνωριμία θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σας. Αυτή η σημαντική σχέση έχει μεγάλες πιθανότητες να αναπτυχθεί την περίοδο μεταξύ 4 Απριλίου και 13 Μαΐου. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε το άλλο σας μισό κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής συγκέντρωσης. Υπάρχουν πιθανότητες η συνάντηση αυτή να οδηγήσει σε ημερομηνία γάμου ή έναν βαθύτερο δεσμό μεταξύ των δύο. Η αγάπη είναι στον αέρα! Απολαύστε το!

Για εσάς που είστε δεσμευμένοι, η περίοδος μέχρι τις 29 Ιουνίου μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές στα αισθηματικά. Ενδέχεται να υπάρξουν δυσκολίες στη σχέση σας, ειδικά αν κάποιος από τους δύο είναι ευέξαπτος. Η συμβουλή μας είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να συζητάτε τα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Από τον Ιούλιο και μετά, τα πράγματα βελτιώνονται προς το καλύτερο και όλα κυλούν ομαλά. Θα βγάλετε έναν αναστεναγμό ανακούφισης μετά την εν λόγω ημερομηνία. Ωστόσο, αποφύγετε εντάσεις με τον αγαπημένο σας από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου, εξάλλου στη συνέχεια σας περιμένουν τα καλύτερα. Είναι μια καλή χρονιά για να τελέσετε έναν γάμο ή να τον δρομολογήσετε.

Φέτος, οι μετακινήσεις του Δία θα προκαλέσουν διακυμάνσεις στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας.
 Οι εργαζόμενοι που αναζητούν μια αλλαγή μπορούν να την επιδιώξουν τις αρχές του έτους μέχρι τις 20 Μαρτίου όπου θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες. Αυτή η περίοδος μπορεί να οδηγήσει σε μια καλύτερη ευκαιρία σταδιοδρομίας από την παρούσα. Η περίοδος από τον Ιούλιο έως τα μέσα Δεκεμβρίου ακούγεται εξίσου δελεαστική και καλή για να προκαλέσει μια αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος.

Και καλή μας χρονιά!

ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top