Κάντε ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα- Οι δικές μου προτάσεις για τα Χριστούγεννα!

Κάντε ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα- Οι δικές μου προτάσεις για τα Χριστούγεννα!

 

Τα πάντα πλέον γύρω μας κινούνται σε festive ρυθμούς κι εσείς έχετε αρχίσει να φτιάχνετε και τις γνωστές λίστες δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έτσι μάθαμε από παιδιά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Εξάλλου, τα δώρα αποκτούν μεγαλύτερο νόημα αυτές τις ημέρες καθώς συμβολίζουν μια κίνηση αγάπης στους δικούς μας ανθρώπους.

Αρχικά, θα πρέπει να οργανώσετε τη λίστα σας με τον παραδοσιακό τρόπο παίρνοντας χαρτί και μολύβι. Έπειτα σημειώστε το budget σας και τέλος δίπλα από κάθε όνομα μερικά στοιχεία του χαρακτήρα τους, ώστε να επιλέξετε εκείνο δώρο που ταιριάζει περισσότερο στον καθένα. Κι επειδή θέλετε κάθε δώρο που κάνετε να ανταποκρίνεται πλήρως στο ύφος και τις ανάγκες τους, χρειάζεται καλή έρευνα!

Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με δώρα που σας προτείνω να χαρίσετε στον άντρα σας, στη μαμά σας, στα παιδιά σας και γενικότερα σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για τις γυναίκες σίγουρα τα πράγματα είναι εύκολα. Εκτός από ρούχα μπορείτε να αγοράσετε κοσμήματα, παπούτσια, τσάντες, αρώματα, καλλυντικά και πολλά άλλα.

Ένα κραγιόν

Manicure Essentials Set

Εσώρουχα

Ένα ζευγάρι γάντια

Γυαλιά ηλίου

Ένα ζακετάκι

Πυτζάμες

 

Οι άντρες είναι ίσως οι πιο δύσκολοι όταν πρόκειται για δώρα. Θέλουν συνήθως πρακτικά και χρήσιμα αντικείμενα όπως ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ, gadgets...

Ένα σημειωματάριο για το νέο έτος

Ένα μπουκάλι σαμπάνια

Καρτοθήκη

Μία φωτογραφική μηχανή

 

 

Τα παιδιά πάλι ενθουσιάζονται πολύ εύκολα, αρκεί να βρείτε αυτό το δώρο που θα καλύπτει τις δικές τους επιθυμίες. Ένα δώρο πάντως που δεν χάνει ποτέ και αρέσει σχεδόν σε όλους είναι το επιτραπέζιο παιχνίδι.

Φυσικά μπορείτε να κάνετε ένα δώρο και στο σπίτι σας; από ένα διακοσμητικό μέχρι ένα αρωματικό κερί.

Ελπίζω να σας έδωσα την απαραίτητη έμπνευση πριν βγείτε τη βόλτα σας στα καταστήματα.

 

Φιλιά ΚΙΜ

Instagram Account: kimkilian1981

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top