Μια βόλτα στις ωραιότερες χριστουγεννάτικες βιτρίνες φέτος στο Λονδίνο και στις Η.Π.Α

Μια βόλτα στις ωραιότερες χριστουγεννάτικες βιτρίνες φέτος στο Λονδίνο και στις Η.Π.Α

 

Ξύπνησα με μία διάθεση χριστουγεννιάτικη σήμερα και θέλησα να μοιραστώ μαζί σας τις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες που ξεχώρισα φέτος στο Λονδίνο και τις Η.Π.Α.

Είναι φανταχτερές, έχουν ιστορίες να διηγηθούν και θυμίζουν κινηματογραφικά παραμύθια παιδικών χρόνων. Οι βιτρίνες του κόσμου ντύθηκαν, στολίστηκαν και υποδέχονται γιορτές και όνειρα που έχουν άρωμα...Χριστουγέννων.

Θα μπορούσα να πω ότι οι βιτρίνες των ονομαστών πολυκαταστημάτων της βρετανικής πρωτεύουσας την περίοδο των Χριστουγέννων είναι αξιοθέατο από μόνες τους.

Πραγματικές υπερπαραγωγές που δεν τσιγκουνεύονται ούτε σε χρήματα, ούτε σε φαντασία. Σαν ζωντανά παραμύθια που αποθεώνουν  το λεγόμενο christmas mood ανταγωνίζονται κάθε χρόνο η μια την άλλη σε έμπνευση, στολίδια και εκτόπισμα.

Ήδη, λοιπόν, από τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησαν οι απαραίτητοι στολισμοί στις ακριβότερες βιτρίνες του Λονδίνου, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των εορτασμών! Πλέον, οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί, δίνοντας στη βρετανική πρωτεύουσα τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων!

Μπείτε κι εσείς σήμερα μαζί μου σε γιορτινό κλίμα και πάμε παρέα μία βόλτα στις ωραιότερες βιτρίνες τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Ορλάντο στις Η.Π.Α

 

Στο Harvey Nichols στο Λονδίνο

Στο Selfridges

Στο Fortnum & Mason's στο κέντρο του Λονδίνου

Στο Liberty London

Harrods, Burlington Arcade

Στο Magic Kingdom στο Ορλάντο στις Η.Π.Α

 

Φιλιά ΚΙΜ

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top