Μην ακούς κανέναν…

Μην ακούς κανέναν…

Σεπτέμβρης, τέλος καλοκαιριού, λίγος  ήλιος  ακόμα. Μυστήριος , απρόβλεπτος , θυελλώδης,  ξεκινούν  τα σχολεία , άλλα προγραμματίζεις άλλα σου βγαίνουν , ο μήνας των γενεθλίων μου , σπίτι δουλεία δουλειά σπίτι  …τα κεφάλια μέσα !

ΟΧΙ, μην ακούς κανέναν μην ακούς και μην λες «καλό φθινόπωρο» και «καλό χειμώνα» με αυτό το θλιμμένο ύφος .

Γνωρίζεις  ότι οι περισσότεροι τουρίστες από βόρειες χώρες έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα το Σεπτέμβρη;  Ότι το κλίμα του Σεπτέμβρη είναι το καλύτερο;  Ότι μετά το καλοκαίρι , που έχουν γεμίσει οι μπαταριές σου είναι η καλύτερη εποχή για αλλαγές στην ζωή σου;  Καινούργια σχέδια , ριζικές αποφάσεις , να αποχαιρετήσεις πράγματα που σε βάραιναν και έλεγες πριν τις διακοπές …αχ δεν αντέχω άλλο πρέπει να φύγω αλλιώς θα μου στρίψει! Ονειρέψου και βάλε μπρος τις επιθυμίες σου! Ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικότερος μήνας να σχεδιάσεις ότι θέλεις να πραγματοποιήσεις μέσα στον χειμώνα ώστε του χρόνου την Άνοιξη να « γευτείς τα φρούτα»  όσων έσπειρες !

Μην κατεβάζεις το κεφάλι , ακούς! Μην σε παίρνει από κάτω τώρα που έξω βρέχει !

Είναι υγεία και δημιουργία, άλλωστε  πως θα μπορούσες να συγκεντρωθείς εάν έξω είχε ακόμα 38 βαθμούς και ούτε ανάσα δεν μπορούσες να πάρεις ή που θα πάγωνες με ένα αιρκοντίσιον επάνω σου και μετά θα σε πονούσε και ο λαιμός και θα ήσουν με παυσίπονο!  Ενώ τώρα , είσαι χαλαρά με το κοντομάνικο σου κι  έναν καφέ , κρύο ή ζεστό, εδώ έχεις επιλογή ακόμα χαχαχ, και σχεδιάζεις το μέλλον σου !

Επίσης μην κάνεις πάλι τα ίδια λάθη με πέρυσι, που ξεκίνησες την διατροφή και την γυμναστική 30 μέρες πριν την παράλια !!! Σου θυμίζει κάτι αυτό? Εάν ναι, ξεκίνα τώρα! Τώρα θα φτιάξεις τη βάση για ότι θέλεις . Άρχισε διατροφή, μπες σε πρόγραμμα γυμναστικής και κάνε κάτι για την ψυχική σου υγεία όπως Pilates και Yoga . Εάν δεν θέλεις να πας κάπου για μαθήματα, υπάρχουν και κάποια DVD που μπορείς να κάνεις ασκήσεις αναπνοής και κάποιες βασικές ασκήσεις της Yoga μόνη σου.

Όχι άλλα αχ και βαχ…, να ξέρετε αυτό το λέω και στον εαυτό μου, αλλά πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε μόνο ααααα! Κάντε κάτι και για την ομορφιά σας, κλείστε ένα ραντεβού για μια περιποίηση προσώπου, καθαρισμό, ενυδάτωση ή ότι άλλο θέλετε, γιατί - εάν δεν το γνωρίζατε- οι περισσότερες θεραπείες δεν ενδείκνυνται να γίνονται τους μήνες που έχει  πολύ ήλιο . Οπότε τέλεια , τώρα είναι ιδανικά πριν ταλαιπωρηθεί το δέρμα σας με το κρύο !

Με αυτά και με εκείνα σας εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού για να «καλο-καιριάσει» η ψυχή μας !

Με αγάπη

ΚΙΜ

Λογαριασμός Instagram:
kimkilian1981

 

Scroll To Top