«Απόψε πάω Μέγαρο»: Το αδιαχώρητο στην Οδό...Ακαδημίας με τη σφραγίδα της Έλντας Πανοπούλου

«Απόψε πάω Μέγαρο»: Το αδιαχώρητο στην Οδό...Ακαδημίας με τη σφραγίδα της Έλντας Πανοπούλου

 

Η Έλντα Πανοπούλου, σε μια όμορφη μαγική στιγμή συναντάει την Δέσποινα Ολυμπίου και τον Χρίστο Αντωνιάδη, γίνονται φίλοι, διαλέγουν υπέροχα ελληνικά τραγούδια, διαχρονικά και δημιουργούν ένα ελληνικό... καμπαρέ!

Αυτό το show τα έχει όλα! Έχει swing, έχει disco, έχει μπαλάντες, έχει τα αγαπημένα μας τα λαϊκά, ελληνικό σινεμά, τα ωραία ελαφρολαϊκά, έχει αποκριές, καλοκαίρι, έχει έρωτα σε γλώσσα γαλλική, ιταλική, έχει χιούμορ, συγκίνηση και αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει και να είναι μοναδικό.

Ένα μουσικό θέαμα, που θα σας συναρπάσει.. και που υπηρετείται με δεξιοτεχνία από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές …και υπέροχους μουσικούς οι οποίοι δημιουργούν μια μαγική βραδιά με τραγούδια αγαπημένα, με εικόνες γεμάτες έμπνευση.

Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη χρώματα και χαρά, η Δέσποινα, ο Χρίστος, η Έλντα, οι ηθοποιοί, χορεύουν, τραγουδούν και όλοι γίνονται ένα... μια παρέα κάθε Σαββατόβραδο….!

Ο Χρίστος δένει την γραβάτα του, παίρνει το μικρόφωνο στο χέρι… η Δέσποινα φοράει το υπέροχο μακρύ φόρεμα της… και η Έλντα …  η Έλντα δεν πάει Μέγαρο ...θα μείνει με τον παίδαρο..!

Concept – σκηνοθεσία: Έλντα Πανοπούλου

Χορογραφίες: Αθηνά Λάτση

«ΟΔΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» Ακαδημίας 43 Αθήνα ,  Τηλ. 6986619659

Κάθε Σάββατο στις 23:00

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top