Γιώργος Λιβάνης: Το govastileto.gr στα παρασκήνια του νέου του video clip «Έλα Απόψε»

Γιώργος Λιβάνης: Το govastileto.gr στα παρασκήνια του νέου του video clip «Έλα Απόψε»

Ο Γιώργος Λιβάνης έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το νέο του τραγούδι «Έλα Απόψε», που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video και έγινε αμέσως τάση στο YouTube. Το govastileto.gr εξασφάλισε αποκλειστικά και παρουσιάζει φωτογραφίες από τα γυρίσματα, που έγιναν σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα.

O αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει ένα αισθαντικό λαϊκό τραγούδι, με ethnic στοιχεία, τη μουσική του οποίου υπογράφει ο Σταύρος Παζαρέντζης και τους στίχους ο Άκης Μίσκος, ενώ αίσθηση προκαλεί και η φιλική συμμετοχή της αγαπημένης ερμηνεύτριας Αρετής Κετιμέ.

Η ερωτική διάθεση του τραγουδιού «ξεδιπλώνεται» μέσα από μία μικρού μήκους ταινία που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης. Έχοντας το ρόλο του πρωταγωνιστή, ο Γιώργος Λιβάνης καταφέρνει, μέσα σε 4 λεπτά, να μας «παρασύρει» σε ένα ρομαντικό ταξίδι στις πιο όμορφες περιοχές της Κωνσταντινούπολης και της Αθήνας, μέσα από πανοραμικές εικόνες και εντυπωσιακά πλάνα! Γραφικές γειτονιές και αξιοθέατα όπως η γέφυρα του Βοσπόρου, η Αγία Σοφία και η πλατεία Ταξίμ «ζωντανεύουν» στις οθόνες μας.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Έλα Απόψε» ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού, ξεπερνώντας μέσα σε δύο ημέρες τα 200.000 views στο YouTube και παραμένει «καρφωμένο» στις μουσικές τάσεις.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Romeo», μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη και τον Χρήστο Ζωτιάδη, δίνοντας δυναμικό παλμό στη νυχτερινή Αθήνα, δημιουργώντας sold out βραδιές.

Δείτε το video clip...

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top