Καρράς, Μενιδιάτης και Χολίδης έρχονται στην «Ιερά Οδό»

Καρράς, Μενιδιάτης και Χολίδης έρχονται στην «Ιερά Οδό»

Άκρως λαϊκά... στην Ιερά Οδό. Τον χειμώνα ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις στην Ιερά Οδό. Μαζί του για άλλη μία χρονιά ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Νέο πρόσωπο στο σχήμα ένα πολύ δυνατό όνομα, ο Χρήστος Χολίδης που με την τελευταία του επιτυχία, «ποιος σε κρατάει» να παίζει ασταμάτητα σε ραδιόφωνα και μαγαζιά έρχεται να απογειώσει την Ιερά Οδό, που με αυτή τη σύνθεση αποτελεί μία από τις πιο ελκυστικές μουσικές συμπράξεις της νυχτερινής Αθήνας.
Έχοντας στις αποσκευές τους τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Ιερά Οδό, δυνατά, με ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα ομορφότερα τραγούδια τους για να ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος λαϊκός τροβαδούρος, εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας, με τους αμέτρητους θαυμαστές έρχεται στην Ιερά Οδό να ξεσηκώσει το κοινό του και να ξελογιάσει τα βράδια μας όπως μόνο αυτός ξέρει. Ένα κοινό φανατικό, με το οποίο τον συνδέει μια βαθιά και δυνατή σχέση αγάπης που τον ακολουθεί πιστά! Τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες θα συνθέτουν το μουσικό ταξίδι κάθε βραδιάς που θα είναι μοναδικό!

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, σταθμός στην νυχτερινή διασκέδαση, αγαπητός στο κοινό με την γνήσια λαϊκή φωνή του, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια και φυσικά τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες, αφήνοντας το δικό του στίγμα στα βράδια μας στην Ιερά Οδό.


Scroll To Top