Κωνσταντίνος Αργυρός: Μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο!
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης , ύστερα από τις sold out εμφανίσεις του στο FANTASIA, για ακόμη ένα καλοκαίρι θα ταξιδέψει σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της καθιερωμένης καλοκαιρινής περιοδείας του.

Κάθε του τραγούδι γίνεται μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και σκαρφαλώνει στην κορυφή του Ελληνικού Airplay , έχοντας σημειώσει ρεκόρ προβολών στο YouTube! Κάθε του live εμφάνιση καθηλώνει, ενώ το κοινό δείχνει συνεχώς στο σεβασμό στο πρόσωπο του, αναδεικνύοντας τον
για ακόμη μια χρονιά ως τον “Άνδρα Καλλιτέχνη της Χρονιάς” στα MAD VMA 2018!


Ένα εντυπωσιακό live, ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού που όλοι έχουμε αγαπήσει, με το πρόσφατο single «Λιώμα», που κυκλοφορεί απ' την Panik Platinum, να είναι ήδη μεγάλη επιτυχία!

Δίπλα του σε αυτή την μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών και τεχνικών, καθώς και η ταλαντούχα Έλενα Τσαγκρινού, ο Dj Γιάννης Λάχανος και η Ανδρομάχη.

Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στο FANTASIA ολοκληρώνονται το Σάββατο 4 Αυγούστου, ενώ απ' την Παρασκευή 31 Αυγούστου επιστρέφει και πάλι στον γνώριμο χώρο του FANTASIA όπου τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία!

Απολαύστε από κοντά τον Κωνσταντίνο Αργυρό στις εξής πόλεις:

-Πέμπτη 2/8 Κατερίνη- Gold Club
-Παρασκευή 10/8 Αντίπαρος -Fanari Beach
-Σάββατο 11/8 Πτολεμαΐδα -XS Live Clubbing
-Κυριακή 12/8 Καλλιθέα Χαλκιδικής- Markiz Experience
-Δευτέρα 13/8 Πρέβεζα - Nicopolis Club
-Τρίτη 14/8 & Τετάρτη 15/8 Σκιάθος- Akanthus
-Πέμπτη 16/8 Ναύπλιο - Blublanc
-Παρασκευή 17/8 Μονεμβασιά- Petra club
-Σάββατο 18/8 Αγία Νάπα Κύπρος- The Dock (Μαστίχομα)
-Σάββατο 25/8 Πάτρα- VolcanoScroll To Top