Το Colour Day Festival έρχεται για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ

Το Colour Day Festival έρχεται για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ
Το Colour Day Festival έρχεται για 4η συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ και φέτος γίνεται διήμερο, στις 30 Ιουνίου και στη 1 Ιουλίου 2018.

Σάββατο 30 Ιουνίου 120.000 χρωματιστά σακουλάκια θα είναι στη διάθεσή σας για να κάνετε τον ουρανό της Αθήνας πολύχρωμο.Kυριακή 1 Ιουλίου ετοιμαστείτε να παίξετε με εντυπωσιακά νεροπίστολα γεμάτα με χρωματιστό νερό συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μπουγέλο που έχει γίνει ποτέ στο ΟΑΚΑ.

Κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου θα βρεθούν on stage στο φεστιβάλ. Και όλα αυτά θα γίνουν μέσα σε ένα κλίμα γεμάτο γέλιο, χαρά, παιχνίδι και πολλή μουσική. On stage θα βρίσκονται πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα ξεσηκώσουν τον πολύχρωμο εαυτό σας.Στην κεντρική σκηνή για πρώτη φορά θα βρίσκεται, η Dr. Iris η διευθύντρια του εργοστασίου χρωμάτων που φέτος αποφάσισε να αποκαλυφθεί. Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα με επιβλητική παρουσία, η οποία θα αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας και θα υποδέχεται κάθε φορά on stage έναν διαφορετικό guest star.

Παράλληλα, περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες, Djs και live acts, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, θα απογειώσουν τη διάθεση σας με πολύ χρώμα και νερό.

Το φετινό LineUp

Singers


SAKIS ROUVAS

ΤAMTA

IAN STRATIS

VANGELIS KAKOURIOTIS

ANASTASIOS RAMMOS

ARIS MAKRIS

YPOXTHONIOS

JOSEPHINE

MIDENISTIS

COURTNEY PARKER

IRATUS

ELVANA GJATA

ISAC ELLIOT

MIKE

MATINA ZARALive Acts


REC

VEGAS

OTHERVIEW

THE PLAYERS

DUO VIOLINS

ACE2ACE

THE MODE

RUNNINSQUAD

ISS JAMES

BOOTY PANDA


DJs

MICHAEL TSAOUSOPOULOS

DINO MFU

XENIA GHALI

CONSOUL TRAININ

MARIA ANTONA

DIM CHORD

JOHN TOUBANOS

NIKKO SUNSET

PRITANIS

AD1

GOLDSMILE

INX

SERGIO T

JESSE ONIX

BESTSELLER

BOBITO

ST3PHAN


Scroll To Top