Το govastileto.gr σας πηγαίνει στη μία και μοναδική παράσταση για όλη την οικογένεια «The Magic Circus»! Δηλώστε συμμετοχή

Το govastileto.gr σας πηγαίνει στη μία και μοναδική παράσταση για όλη την οικογένεια «The Magic Circus»! Δηλώστε συμμετοχή

Το govastileto.gr σας πηγαίνει στη μία και μοναδική παράσταση για όλη την οικογένεια «The Magic Circus», στο CORONET THEATER. Σας προσφέρουμε συνολικά 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής 16 Μαρτίου 2018 στις 10:00 μ.μ.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στείλτε το όνομα και το επίθετό σας στο info@govastileto.gr με την ένδειξη CORONET. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση την Πέμπτη 15 Μαρτίου όπου και θα αναρτηθούν τα ονόματα των νικητών στο govastileto.gr.Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, στο CORONET THEATER θα απολαύσετε μια μοναδική παράσταση που συνδυάζει τη μαγεία, το απρόσμενο, τον κίνδυνο, την ομορφιά, τον ρυθμό, το χιούμορ, τη δεξιοτεχνία, το μυστήριο και τον απόλυτο συγχρονισμό, όπου το κοινό καλείται να συμμετέχει ενεργά.

Πέντε Έλληνες performers θα σας παρουσιάσουν ένα θέαμα, ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Ένας Μάγος, ένας Mentalist, ένα Ακροβατικό ζευγάρι που «χορεύει» αιωρούμενο σε πανιά, ένας ριψοκίνδυνος Ζογκλέρ που δαμάζει τη φωτιά, ένα Τηλεπαθητικό Ζευγάρι και μια αέρινη Ακροβάτισσα που αψηφά τη βαρύτητα, θα σας προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης!

Ένα Συναρπαστικό θέαμα για όλη την οικογένεια!Performers:

Tristan - Amazing Dio & Elina - Deva - Aggeliki Rerra
Την παράσταση παρουσιάζει ο Μάκης Δελαπόρτας

2 Μοναδικές Παραστάσεις:

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018
Απογευματινή 7:00 μ.μ.
Βραδινή 10:00 μ.μ.


CORONET THEATER


Φρύνης 11 – Παγκράτι, 116 34
Τηλ.: 210 70.12.123 - 210 70.12.511

Στάθμευση:

Οι θεατές του CORONET THEATER μπορούν να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στο Parking Αυτοκινήτων ACROPOLE, παραπλεύρως του θεάτρου, με είσοδο από την οδό ΑΣΠΑΣΙΑΣ 5, στην προνομιακή τιμή των 5,00€ για όσο χρόνο παραμονής χρειαστούν.

Οι γραμμές συγκοινωνίας που εξυπηρετούν τη μετάβαση
στο Θέατρο είναι για:

Λεωφορεία: 54, 203, 204
Τρόλεϊ: 2, 11

Τιμές εισιτηρίων:

Ενήλικες 12 €
Παιδιά 8 €


Όροι  Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα & έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας  zougla.gr, govastileto.gr & της εταιρείας The Art of Comedy, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από την Παρασκευή 09 /03/2018 έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 15/03/2018.  Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω  ηλεκτρονικής κλήρωσης  και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο govastileto.gr  την Πέμπτη 15/03/2018.

Οι συμμετέχοντες  του διαγωνισμού πρέπει να δώσουν τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος  στο info@govastileto.gr με την ένδειξη  «The Magic Circus».

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά (ονομαστική λίστα με τις ημερομηνίες χρήσης πρόσκλησης) την Πέμπτη 15/03/2018. Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το δώρο/ πρόσκληση από τα εκδοτήρια  την ημέρα της παράστασης που έχουν κληρωθεί.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, δεν μεταφέρονται ημερολογιακά   και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία όπως επεξεργαστεί τα προσωπικά στοιχεία τους για προώθηση ενημερωτικού υλικού.
Η διοργανώτρια εταιρεία  The Art of Comedy  διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συμμετοχές που δεν πληρούν τους παρόντες όρους.

Η εταιρείες The Art of Comedy, zougla.gr & govastileto.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαριά αμέλειά τους.

Scroll To Top