Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «REDressEvent» με ηχηρό μήνυμα στο One Salonica Outlet Mall!

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «REDressEvent» με ηχηρό μήνυμα στο One Salonica Outlet Mall!

Το πολυσύχναστο και αγαπημένο OutletMall της Θεσσαλονίκης“OneSalonica”,φέτος φιλοξένησε μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη σε έναν σημαντικό σκοπό: να δώσει φωνή στα χιλιάδες θύματα της έμφυλης βίας μετη διοργάνωση του «REDressProject».

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, εκλεκτοί καλεσμένοι, γυναίκες και άνδρες, αποφάσισαν να διαδώσουν το πιο δυνατό «κόκκινο» και σαφές μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του foodcourt του Eμπορικού Kέντρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο One Salonica, πραγματοποιήθηκε εικαστικό happening από τον καλλιτέχνη Νίκο Τσιαπάρα, o οποίος δημιούργησε ένα κόκκινο φόρεμα μεταδίδοντας το μήνυμα «Ποτέ Ξανά» υπό τη συνοδεία live μουσικής και πολλών κόκκινων εκπλήξεων.

Οι καλεσμένοι ήταν όλοι πρόθυμοι να δείξουν την υποστήριξή τους τοποθετώνταςεπάνω του κόκκινες κορδέλες με το προσωπικό τους μήνυμα ενάντια στη βία.

Την ενίσχυση του θεμελιώδους μηνύματος της βραδιάς, προσέφερε το κόκκινο βραχιόλι από την Rich Passion Jewellery, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στο Κέντρο Διοτίμα για τις κακοποιημένες γυναίκες.
Στον απόηχο της σύγχρονης επικαιρότητας,το «REDressProject», σε συνεργασία με το Κέντρο Διοτίμα και τηRichPassionJewellery, ευαισθητοποίησε την κοινή γνώμη σε σχέση με την έμφυλη βία και δεν άφησε τις χιλιάδες ιστορίες γυναικών να ξεχαστούν.

Σκοπός της εκδήλωσηςήταν, μέσω τηςπαρουσίασης του REDress, να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και συγχρόνως να βοηθήσειτην κάθε γυναίκα να συνειδητοποιήσει τη δική της δύναμη. Γιατί η βία δεν είναι απάντηση σε κανένα πρόβλημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top