Έγκυος για δεύτερη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Έγκυος για δεύτερη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, αφού όπως φαίνεται το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται σύντομα να χαρίσει ένα αδελφάκι στην μονάκριβη κόρη του.

Η επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα δεύτερο μωρό για να έχει και η μικρή Νάγια ένα αδελφάκι φαίνεται πως εισακούστηκε, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του “ΟΚ!” η Σταματίνα διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, θα νιώσει για δεύτερη φορά τη μαγεία της μητρότητας και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Θέμη Σοφό.

stamatna

“Η ίδια μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει ούτε και διαψεύδει το γεγονός. Έτσι κι αλλιώς, θέλει να νιώσει έτοιμη πριν το ανακοινώσει. Οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού ωστόσο δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους”, αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό "ΟΚ".
Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως φέτος την άνοιξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός σχεδιάζουν να βαφτίσουν την κόρη τους, η οποία θα γίνει 1 έτους την Πρωτομαγιά.

Scroll To Top