Αναγνωρίζετε την κυρία που ποζάρει με την Αγγελική Δαλιάνη; Τι λέει η ηθοποιός για τη σχέση τους, την κόρη της και το δεύτερο παιδί

Αναγνωρίζετε την κυρία που ποζάρει με την Αγγελική Δαλιάνη; Τι λέει η ηθοποιός για τη σχέση τους, την κόρη της και το δεύτερο παιδί

Η Αγγελική Δαλιάνη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την αδελφή της Παναγιώτα και μας τη συστήνει. Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και για την κόρη της και την ανάγκη της να κάνει δεύτερο παιδί.

«Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί και ιδανικά δεν θα ήθελα να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Όμως, νιώθω πως ακόμη δεν έχω ευχαριστηθεί τη μικρή για να μπω σε μια τέτοια διαδικασία» δηλώνει η ηθοποιός η οποία αποκαλύπτει πως η μικρή της είναι από μικρή ανεξάρτητη. «Θυμάμαι ότι μόλις έκλεισε το χρόνο και μου είπε η παιδίατρος πως μπορεί να τρώει μόνη της, σταμάτησα να την ταΐζω. Το έκανε μόνη της. Σαν παιδάκι δεν με έχει κουράσει καθόλου. Αλλά ούτε εγώ είμαι από τις μανιακές που τρέχουν από πίσω συνεχώς. Το μόνο που με αγχώνει είναι όταν ο Μάνος, σπάνια, την παίρνει μαζί του με τη μηχανή. Τρέμει η ψυχή μου. Και της αρέσει κιόλας! Τρελαίνεται!».

daliani

Η Αγγελική, μας συστήνει την αδελφή της Παναγιώτα, γεμάτη υπερηφάνια, ποζάροντας  στο people και λέει: «Έχουμε έξι χρόνια διαφορά και μικρότερες τσακωνόμασταν πάρα πολύ συχνά. Η Παναγιώτα μού φαινόταν πολύ μωρό παλιά. Μόλις πήγε 15-16, ήρθαμε πιο κοντά. Πριν υπήρχαν πολλοί καβγάδες. Ίσως πιο πολύ γιατί ήμασταν κορίτσια και είχαμε πράγματα να μοιραστούμε, ρούχα, καλλυντικά».

 

Scroll To Top