Απολαυστικό βίντεο: Δείτε τι έστειλε την Ελένη Μενεγάκη στην τουαλέτα και σε ποιον είπε "Σ'ερωτεύομαι...δεν σ'εχω δει πιο άσχημο!

Απολαυστικό βίντεο: Δείτε τι έστειλε την Ελένη Μενεγάκη στην τουαλέτα και σε ποιον είπε "Σ'ερωτεύομαι...δεν σ'εχω δει πιο άσχημο!

Την "τρέλαναν" τελείως οι στυλίστες και οι συνεργάτες την Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή. Μάλιστα, σε σημείο που να ξεσπάσει σε τέτοια υστερικά γέλια που δεν μπορούσε να κρατηθεί γι'αυτό και έφυγε άρον άρον για διαφημίσεις.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Οι συνεργάτες της εκπομπής έκαναν όπως συνηθίζουν αυτήν την σεζόν πασαρέλα παρουσιάζοντας προτάσεις μόδας. Στο πλατό βρισκόταν η Κατερίνα Ζαρίφη με ένα μακρύ αρκετά βραδινό φόρεμα. Τα γέλια ξεκίνησαν όταν ο στυλίστας πρότεινε να φορέσει από πάνω ένα πόντσο... Η Ελένη το είπε μπάντζο -που είναι μουσικό όργανο- και η πλάκα ξεκίνησε με την Ζαρίφη να δίνει ρέστα. Και ήρθε η ώρα να βγει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη έχει ζητήσει να επιλέγονται look πολύ διαφορετικά από τον κανονικό του εαυτό.

Το σημερινό όμως ήταν πολύ για να το αντέξει. Με το που τον είδε, όπως ήταν ντυμένος δεν άντεξε. Ξέσπασε σε υστερικά γέλια και είπε: "Παιδιά, συγνώμη, τουαλέτα, διαφημίσεις, δεν κρατιέμαι... Γειά σας" και έφυγε τρέχοντας! Η επιστροφή από το break την βρήκε να γελάει ακόμα ασταμάτητα... Αν και προσπάθησε να το ελέγξει, δεν τα κατάφερε. Μάλιστα ανάμεσα στα γέλια του είπε: "Δεν σ' έχω δει χειρότερο ποτέ"!

Η εμφάνιση που έστειλε την Ελένη Μενεγάκη στην τουαλέτα

Η επιστροφή από τις διαφημίσεις

Scroll To Top