Βίντεο: Πέτρος Κωστόπουλος: "Δεν υπήρξε κράξιμο σε Σεφερλή και Τσαβαλιά"! Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του

Βίντεο: Πέτρος Κωστόπουλος: "Δεν υπήρξε κράξιμο σε Σεφερλή και Τσαβαλιά"! Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε ανοιχτά για όλα στην κάμερα της εκπομπής "Μία".  Θέλοντας, αρχικά, να ξεκαθαρίσει το έντονο κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο νέο του site και δεν είχε την υπογραφή του είπε: "Αν η άποψη των συνεργατών μου δεν προσβάλει θα δημοσιευθεί. Δεν υπήρξε κράξιμο” και τόνισε: “Εγώ έχω μια ηθική και ό,τι γράφω το υπογράφω”.

Όσον αφορά στη σχέση του με τον Μάρκο ανέφερε: “Εύχομαι να πετύχει ο Μάρκος. Από τη στιγμή που εγώ έφυγα, εύχομαι οι επόμενοι να πάνε καλά. Όλοι οι άνθρωποι θέλω να πετυχαίνουν. Δεν είμαι μίζερος να φθονώ την επιτυχία του άλλου, όπως έκαναν σε εμένα”.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε επίσης και για το χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού και σχολίασε το γεγονός ότι πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο. “Αυτό συμβαίνει και θέλω να συμβαίνει πάντα (σ.σ. να έχουν καλές σχέσεις με την Τζένη Μπαλατσινού). Τι να κάνουμε δηλαδή; Να πάρουμε τα περίστροφα και να κράξουμε ο ένας τον άλλον; Έχουμε μια σειρά από προβλήματα, τρία παιδιά, ένα σπίτι. Ελπίζω πάντα να επικοινωνούμε... Με την Τζένη χωρίσαμε, αλλά παραμένουμε γονείς”.

Στην ερώτηση αν θα πάρουν διαζύγιο, απάντησε: “Θα γίνουν όλα” και είπε για τα παιδιά του το εξής: “Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν τον πατέρα και τη μάνα τους, ακόμη κι αν χωρίσουν, για να διαφυλάσσεται η ισορροπία”.

Scroll To Top