Η Κλέλια Πανταζή έχει "δίδυμη" αδερφή και μας τη συστήνει - Τι λένε για τη σχέση τους

Η Κλέλια Πανταζή έχει "δίδυμη" αδερφή και μας τη συστήνει - Τι λένε για τη σχέση τους

Η Κλέλια Πανταζή μας συστήνει την 26χρονη αδελφή και συναθλήτριά της Άννυ, με την οποία όπως θα δείτε μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Οι δυο αδερφές μίλησαν για την σχέση τους.

Η Κλέλια είπε: « Ποτέ. Θαυμάζω πάρα πολύ την Άννυ, όχι μόνο επειδή κατάφερε να διακριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2003 στη Βουδαπέστη, στο ατομικό, πήρε την 8η θέση στο στεφάνι, κάτι που είναι τεράστια επιτυχία για μια Ελληνίδα, αλλά και γιατί από 12 ετών και για τρία χρόνια ζούσε ουσιαστικά μόνη της στη Θεσσαλονίκη για να μπορεί να προπονείται. Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά της».

kleliaadelfi Η Άννυ τόνισε στο περιοδικό "OK":  "Δεν θα ξεχάσω το 2004, λίγο πριν πάω στο Ολυμπιακό Χωριό, που μου έκανε δώρο ένα αρκουδάκι και στην κάρτα έγραφε: "Να ξέρεις ότι είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και ότι είσαι καλύτερη αθλήτρια από εμένα". Μου έδωσε πολλή δύναμη. Αυτό που συνηθίζω να λέω είναι ότι όλα τα κορίτσια θα ήθελαν να την έχουν αδελφή τους. Οι μοναδικοί μας καβγάδες ήταν επειδή ήθελα να παίρνω τα παιχνίδια της. Μόνο για τις κούκλες έχουμε μαλώσει. Ήταν πολύ τακτική, πρόσεχε τις κούκλες της και δεν με άφηνε να πλησιάζω το κουκλόσπιτο της Barbie, γιατί φοβόταν ότι θα της το καταστρέψω. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω αδελφή μου την Κλέλια".

Scroll To Top