Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Bradley Cooper με την 22χρονη καλλονή αγαπημένη του και η βέρα στο χέρι!

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Bradley Cooper με την 22χρονη καλλονή αγαπημένη του και η βέρα στο χέρι!

​Μια από τις σπάνιες εμφανίσεις έκανε ο Bradley Cooper με την 22χρονη αγαπημένη του Suki Waterhouse στα "SAG Awards 2014" και φυσικά δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον έρωτά τους!

bradc1

Ο 39χρονος ηθοποιός δεν άφησε το χέρι της αγαπημένης του που καθόταν δίπλα του στο τραπέζι με το cast του American Hustle και μάλιστα όπως την είχε αγκαλιά είδαμε στο χέρι του μια βέρα. Λέτε να έχουν επισημοποιήσει την σχέση τους και να το κρύβουν;

bradc3

Αυτή να σημειώσουμε είναι η πρώτη φορά που το 22χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στο πλευρό του Bradley Cooper σε μια τόσο επίσημη εκδήλωση…Το ζευγάρι είναι ένα χρόνο μαζί αλλά ο έρωτάς τους παραμένει δυνατός.

Γνωρίστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στο Λονδίνο στα βραβεία του «Elle Style», ωστόσο, στην 22χρονη Suki δεν αρέσει να μιλάει για τον φίλο της, όπως είχε δηλώσει στο βρετανικό “Elle”: «Δεν μιλάω για τον φίλο μου, το βρίσκω βαρετό. Δεν είμαι από εκείνα τα κορίτσια που μιλάνε συνεχώς για τα αγόρια τους! Νομίζω πως ότι πω για εκείνον θα ακουστεί περίεργο. Αλλά η αλήθεια είναι αν ξεκινήσω να μιλάω, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορώ να σταματήσω!»

Scroll To Top