Η "σκληρή" απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη στις επιθέσεις που δέχτηκε από τους συγγενείς της για την εγκυμοσύνη της!

Η "σκληρή" απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη στις επιθέσεις που δέχτηκε από τους συγγενείς της για την εγκυμοσύνη της!

Η Αγγελική Ηλιάδη ποζάρει πρώτη φορά με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και μεταξύ άλλων απαντάει στα όσα γράφτηκαν και σε όσους της επιτέθηκαν, μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της, μεταξύ αυτών και άτομα από την οικογένειά της.

«Είμαι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος και νιώθω ότι ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό. Υπάρχουν φορές που οι αντιδράσεις των ανθρώπων με συγκινούν πολύ. Θα σας πω ένα πράγμα! Εάν έκανα τη δουλειά του δημοσιογράφου θα κοιτούσα να ήμουν αξιοπρεπής και να μην ενοχλώ κανέναν. Είναι στιγμές που δεν μπορώ να εξηγήσω την κακία και την εμμονή κάποιων συναδέλφων σας. Δέχομαι ότι μπορεί να «πουλάει» τη ζωή μου όμως κάποιοι το τραβάνε μέχρι τα άκρα. Έχω δει πλέον τόση βρωμιά και δύσκολα σοκάρομαι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν περίμενα ποτέ ότι μέσα από μια τόσο ευχάριστη στιγμή μπορεί να βγει τόση κακία. Το εκμεταλλεύτηκαν πολύ άσχημα. Και βέβαια δεν μπορεί να μιλά κανένας για δημοσιογραφική επιτυχία τη στιγμή που αντιμετωπίστηκε το θέμα ανήθικα», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Hello.

Όσο για το αν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να κινηθεί νομικά; «Επειδή δεν μπορώ να ελέγχω καθημερινά τι λέγεται και τι ακούγεται υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν αυτό για μένα. Εκείνοι λοιπόν όταν κρίνουν ότι πρέπει να με προστατέψουν με άλλους νόμιμους τρόπους θα το κάνουν, αφού πρώτα βέβαια με ενημερώσουν», καταλήγει.

Scroll To Top