Θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωση του Νίκου Ορφανού περί "απόσυρσης ραμολιμέντων": «Έχω μπουχτίσει να βλέπω γέρους να παίζουν στο θέατρο» !

Θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωση του Νίκου Ορφανού περί "απόσυρσης ραμολιμέντων": «Έχω μπουχτίσει να βλέπω γέρους να παίζουν στο θέατρο» !

 

Ο τραγουδιστής Βαλάντης αρκετούς μήνες πριν είχε δηλώσει δημόσια: «Δεν μπορώ να βλέπω μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους να τραγουδούν, όποιοι κι αν είναι». Μάλιστα, τότε ο τραγουδιστής δεν είχε διστάσει να αναφερθεί και στον Γιάννη Πάριο λέγοντας: «Θεωρώ ότι δεν έχει περάσει μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής από τον Πάριο, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μετράει και η εικόνα, το όλο πακέτο».

Μετά τον Βαλάντη, έρχεται ο Νίκος Ορφανός να ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά. Ο ηθοποιός τα βάζει με τους ηθοποιούς μεγάλης ηλικίας που συνεχίζουν να εργάζονται στο θέατρο. Μπορεί να μην λέει ονόματα, όπως είχε κάνει ο τραγουδιστής, αλλά οι δηλώσεις του σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

«Η κατάσταση θ’ αλλάξει με την οριστική απόσυρση των ραμολιμέντων που περιφέρονται από δω κι από κει και νομίζουν πως παίζουν. Έχω μπουχτίσει να βλέπω γέρους. Με το να μου τρίβουν τη μοναξιά τους στη μούρη και να μου δείχνουν ότι δεν έχουν τι να κάνουν στο σπίτι τους, πληγώνουν την αισθητική μου. Μα γιατί δεν καταλαβαίνουν πως ο ηθοποιός είναι αθλητής και ένας αθλητής στα 75 φεύγα του δεν μπορεί να τρέξει 100άρι», δήλωσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στο Τηλέραμα.

Ο Νίκος Ορφανός εξήγησε πως είναι απόλυτος σε αυτό γιατί εκείνος σε αυτή την ηλικία δεν θα παίζει στο θέατρο. «Προσωπικά όταν φτάσω σε τέτοια ηλικία, θέλω ν’ αράξω σε ένα σπίτι στην εξοχή, να γράφω, να ακούω μουσική και να ταϊζω κανένα αδεσποτάκι». Τέλος, ο Νίκος Ορφανός τόνισε πως αυτή την περίοδο έχει στραφεί προς την σκηνοθεσία καθώς τον ενδιαφέρει να συνεργάζεται με σωστούς ανθρώπους και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται γι’ αυτή την δουλειά.

Scroll To Top