Ναταλία Γερμανού: «Απελευθερώθηκα όταν είπα την πραγματική μου ηλικία»

Ναταλία Γερμανού: «Απελευθερώθηκα όταν είπα την πραγματική μου ηλικία»

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Like!», στην οποία μίλησε για την ηλικία, για το αν την φοβούνται οι άνδρες, αλλά και για το ρόλο που παίζει η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση.

«Αν ζούσα τη δεκαετία του ’50 θα ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη. Θα περνούσα από περίπτερο και θα έλεγαν “αυτή, αυτή είναι”», δήλωσε η παρουσιάστρια αναφορικά με τις σχέσεις της με μικρότερους άνδρες.

Όσο για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας, η ίδια επεσήμανε «Δεν υπάρχει κανένας κανόνας και καμία συνταγή στις ερωτικές σχέσεις. Μετράνε τόσο πολύ άλλα πράγματα στο να μείνουν δύο άνθρωποι μαζί, που έχουμε δει σε πάρα πολλές περιπτώσεις την ηλικία να παίζει τον τελευταίο ρόλο».

Μάλιστα, η ίδια θεωρεί ότι οι άνδρες δεν την φοβούνται και ότι πάντα είχε δίπλα της έξυπνους συντρόφους. «Δεν με έχουν πολυφοβηθεί, αν υποθέσουμε ότι θεωρούμαι επιτυχημένη. Οπότε δεν μπορώ να κάνω εικασίες πάνω σε αυτήν την ερώτηση. Ένας έξυπνος άνθρωπος δεν φοβάται τίποτα. Και εγώ είχα την ευτυχία να είμαι με έξυπνους άνδρες».

Όσο για την ηλικία της και το πώς ένιωσε όταν αποκάλυψε πως είναι 49 ετών, είπε: «Πραγματικά, δεν έχω ιδέα. Ήταν μια παρόρμηση εκείνης της δεδομένης στιγμής και δεν σου κρύβω ότι έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό πολλοί φίλοι μου, οι οποίοι μου έλεγαν “είσαι χαζή που δεν λες την ηλικία σου τη στιγμή που φαίνεσαι τόσο πολύ μικρότερη. Νομίζω πως είναι κάτι που θα έπρεπε να το είχα κάνει πολλά χρόνια πριν. Απελευθερώθηκα όταν είπα την πραγματική μου ηλικία κατά κάποιον τρόπο»

Scroll To Top