Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο βαφτίστηκε χτες ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά. Ο Νινίκος – όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά η μητέρα του- πήρε το όνομα των δύο παππούδων του (που είναι συνονόματοι), και επίσημα πια. Το μυστήριο της βάφτισης τελέστηκε στο Μοναστήρι του Άξιον Εστί στον Βαρνάβα και νονά ήταν η Ελληνοαμερικανίδα Βιβιάννα Καραμάνη, η οποία είναι στενή φίλη της Σοφίας και, όπως κι εκείνη, ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, από τους πρώτους που έφτασαν στο μοναστήρι ήταν η Άννα Βίσση, η οποία…πετούσε από τη χαρά της, καθώς – όπως έχει ομολογήσει η ίδια – είναι μια ευτυχισμένη χαζογιαγιά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια φορούσε ένα απλό σύνολο σε άσπρο – μαύρο και πόζαρε με άνεση στα φλας. Το ίδιο έκανε και η κόρη της Σοφία, η οποία, αν και έπρεπε να είναι αφοσιωμένη στον νεοφώτιστο που επιζητούσε την αγκαλιά της μαμάς ου, χαμογελούσε σε όλους τους φωτογράφους και δεν δυσανασχέτησε στιγμή.

Με πολύ άνετο look εμφανίστηκαν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας κρατώντας από το χέρι τον χαριτωμένο γιόκα τους Αντρίκο. Εκεί, βέβαια, ήταν η αγαπημένη κυρία Σοφούλα, γιαγιά της Σοφίας και μητέρα της Άννας Βίσση, η αδερφή της Νίκη Βίσση – Μπούφη με τις κόρες της, οι γονείς του Θανάση Πανουργιά, ο γνωστός επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς και λίγοι φίλοι των γονιών του μικρού Νικόλα.

Το “παρών” έδωσε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αγκαλιά με τον γιο του, στην πρώτη κοσμική εμφάνιση του μικρούλη. Μετά τη βάφτιση ακολούθησε γλέντι στο εστιατόριο Κιμωλία με τον Μανώλη Κονταρό στο τραγούδι.

Δείτε φωτογραφίες