Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στα "Καρντάσιανς" για το δημόσιο καβγά του με τον Παύλο Χαϊκάλη! Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα; Δείτε το βίντεο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στα "Καρντάσιανς" για το δημόσιο καβγά του με τον Παύλο Χαϊκάλη! Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα; Δείτε το βίντεο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή τα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης, και μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα και όχι μόνο.

«Η συνωμοσιολογία είναι το αγαπημένο μου ορεκτικό. Όποιος στοιχειωδώς ήξερε πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα από πριν ήξερε ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τη γλιτώσουμε. Η μόνη συζήτηση μεταξύ πολιτικών ήταν όχι αν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αλλά αυτό θα γίνει το 12 ή το 15 ή το 20. Η ελπίδα κάποιων ήταν να χρεοκοπήσει στα χέρια του επόμενου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, γιατί τα νούμερα δεν έβγαιναν» δήλωσε ο Υπουργός Υγείας.

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φορώντας μια μάσκα στο πρόσωπό του που αναπαριστούσε τον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε λογομαχήσει έντονα πριν από αρκετό καιρό στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, τον ρώτησε για τις σχέσεις του με τον ηθοποιό και Βουλευτή σήμερα: «Πρώτα από όλα εγώ δεν κρατάω κακίες. Θεωρώ πως στη συγκεκριμένη εκπομπή ο κ. Χαϊκάλης έκανε λάθος και μάλλον του έκανε και ζημιά. Γενικά είναι ένα συμπαθές πρόσωπο, αλλά παρά το γεγονός πως είναι πολύ συμπαθής πήγε και έμπλεξε με αυτό το κόμμα. Τι να κάνουμε…».

 

O Άδωνις Γεωργιάδης στα "Καρντάσιανς"

Scroll To Top