Ο Παντελής Θαλασσινός απαντάει στον Αντώνη Ρέμο κι αυτός μέσω Facebook! Δείτε τι έγραψε

Ο Παντελής Θαλασσινός απαντάει στον Αντώνη Ρέμο κι αυτός μέσω Facebook! Δείτε τι έγραψε

"Φωτιές" έχει ανάψει ο Παντελής Θαλασσινός με τις δηλώσεις που έκανε ότι δεν θα πήγαινε σε ένα ριάλιτι, που θα ήταν κριτής ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου!

Ο καλλιτέχνης μετά την απάντηση του Ρέμου, του απάντησε κι εκείνος μέσω facebook!

O Παντελής Θαλασσινός έγραψε: «Φίλε μου, ίσως θα ξέρετε πολύ καλά, ότι αυτές οι εκπομπές κι οι συνεντεύξεις, απ” ότι κι εγώ διαπίστωσα, για κάποιους λόγους μοντάρονται. Ίσως γιατί δεν έχουν το ρυθμό, αυτόν τον βιαστικό που επιθυμούν.. “Η ποιός ξέρει? ίσως για να συζητηθούν.. Μην ασχολείστε λοιπόν, με τις μονταρισμένες εκπομπές, και τα περιοδικά που εφευρίσκουν επικεφαλίδες, που βάζουν μόνο τα καθ” εαυτούς κυρίως λεγόμενα. Εκτός και τους εκτιμάτε, ή ζείτε γι αυτούς.

Στη μεν περίπτωση, του Voice, ναι, είπα αυτό που φρονώ και πιστεύω. Ότι «άν ήμουν νέος καλλιτέχνης (και είπα ΑΝ), δεν θα πήγαινα να με κρίνουν ο Ρέμος, η Βανδή, η Μελίνα…κλπ». Γιατί θα πρέπει όλοι να αποδέχονται τον τρόπο, που επιλέγει η τηλεόραση, να παρουσιάζει μοντέλα και τρόπο ζωής? Κι αν δε μ” αρέσει, αυτή η εκπομπή? Πρέπει να γίνω ο ουδέτερος Φασουλής που του αρέσουν όλα, για να μη στενοχωρεί? Γιατί ενοχλείστε με τον αντίλογο; Στη δε περίπτωση του Παντελή Παντελίδη είπα: «Ο Παντελής Παντελίδης δεν είναι και η χειροτέρα των περιπτώσεων.» και εμφανώς δεν αναφέρομαι στον ίδιο, λέγοντας τη λέξη «φρούτα». Υπάρχουν κι άλλες «ατάκες» στα αμοντάριστα πλάνα, όπως κάποια, που αναφέρω γι αυτόν με συμπάθεια, «Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, να’ ναι καλά ο άνθρωπος, δεν τον κατακρίνω». Αναζητήστε τις, και αφού έχετε ιδία άποψη, μετά μισήστε με, ελεύθερα.

Υ.Γ. Δε το θέλω, και δε θα έλεγα κάτι υβριστικό για κανένα.. Σέβομαι την προσπάθεια κάθε ανθρώπου, αλλά έχω το δικαίωμα, να μην εκτιμώ το αποτέλεσμα και το έργο του. Π.Θ.».

 

thalassinospo

Scroll To Top