"Πάγωσε" ο χώρος της μόδας: Δολοφονήθηκε ο σκηνοθέτης του διάσημου show "America's Next Top Model". Όλες οι λεπτομέρειες

"Πάγωσε" ο χώρος της μόδας: Δολοφονήθηκε ο σκηνοθέτης του διάσημου show "America's Next Top Model". Όλες οι λεπτομέρειες

Δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ οι άνθρωποι της μόδας μετά την ξαφνική δολοφονία του σκηνοθέτη του America's Next Top Model, James Marcus Howe.

Ο γνωστός σκηνοθέτης δολοφονήθηκε στη γειτονιά όπου βρισκόταν το σπίτι του στο Λος Άντζελες πριν από μερικές μέρες.  Αν και η είδηση δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, η αστυνομία αποφάσισε να τη δημοσιοποιήσει προκειμένου να βοηθηθεί στις έρευνες.

Ο James Marcus Howe

James-Howe

Πώς έγιναν όλα; Σύμφωνα με πηγές από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, η γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους όπως και εκείνος βρίσκονταν στο σπίτι όταν ένα άγνωστος χτύπησε την πόρτα, υποστηρίζοντας πως ήταν δικηγόρος. Δύο άγνωστοι τότε μπήκαν με τη βία μέσα και τον πυροβόλησαν, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε. Ο 6χρονος γιος τους δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Η σύζυγός του μεταφέρθηκε αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όμως, ο άτυχος σκηνοθέτης πέθανε ακαριαία.

Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν πίσω από τη δολοφονία υπήρχε κάποιο καθαρό κίνητρο. Ο πρώτος ύποπτος σύμφωνα με την αστυνομία είναι από 16 έως 22 ετών αφροαμερικάνος, ενώ ο δεύτερος είναι μεταξύ 20 και 25 ετών.

Scroll To Top