Ποιος είδε τη Βάνα και δεν τη φοβήθηκε: «Σαχλά τα αστειάκια των "Κάψε το σενάριο". Είναι μωρά, φοράνε pampers»! Δείτε την έκρηξη της ηθοποιού στην κάμερα

Ποιος είδε τη Βάνα και δεν τη φοβήθηκε: «Σαχλά τα αστειάκια των "Κάψε το σενάριο". Είναι μωρά, φοράνε pampers»! Δείτε την έκρηξη της ηθοποιού στην κάμερα

Ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς που ήταν οι καλεσμένοι στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD, όπως έγραψε το govastileto.gr, δεν δίστασαν να πουν στο εξομολογητήριο του παρουσιαστή, ότι η χειρότερη συνεργασία που είχαν ήταν με τη Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε τη δική της απάντηση on camera, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το θυμήθηκαν μετά από έξι χρόνια. Καλύτερα που τους φορέσαμε τότε το φέσι για να εκπαιδευτούν για τώρα. Έτσι γίνεται, όταν δεν γεμίζουν τα μαγαζιά, όλοι δεν παίρνουμε μεροκάματο. Εγώ δεν είμαι στους ανθρώπους που αφήνω φέσια στους συνεργάτες μου. Ίσως τα παιδιά επειδή είναι πιτσιρίκια δεν ξέρουνε και είναι αλλού, σε άλλο κόσμο! Θα μάθουν αν υπάρχουν μετά από 3 - 4 χρόνια. Εύχομαι να υπάρχουν».

Και πρόσθεσε: «Οι ίδιοι δεν έχουν να πουν τίποτα! Τουλάχιστον εμένα ο κόσμος έρχεται και με βλέπει, ενώ οι ίδιοι με τα σαχλά τα αστειάκια τους τι να πουν πια. Μήπως πρέπει να κάνουν ένα break και να κάνουν κάτι πιο σοβαρό; Δεν μπορεί να προτείνει ένα παιδί που βγαίνει τώρα στην αγορά σε κάποιον άλλο που είναι 30 χρόνια. Τους προτείνω εγώ λοιπόν να κοιτάξουν να κάνουν πιο σοβαρά τα κομματάκια τους γιατί είναι ταλαντούχα παιδιά και είναι και συμπαθητικά παιδιά. Είναι μωρά, φοράνε pampers ακόμα! Όταν τα βγάλουν θα τα ξαναπούμε. Θα έχει ματώσει το ποδαράκι τους, θα έχει ματώσει η ψυχή τους όπως εμάς».

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Scroll To Top