Σάλος με τον τραγουδιστή των Lostprophets: Ομολόγησε ότι πήγε να βιάσει 11 μηνών μωρό! Δείτε το βίντεο

Σάλος με τον τραγουδιστή των Lostprophets: Ομολόγησε ότι πήγε να βιάσει 11 μηνών μωρό! Δείτε το βίντεο

Σοκάρει η ομολογία του τραγουδιστή των Lostprophets, Ian Watkins ότι είναι παιδόφιλος και ότι αποπειράθηκε να βιάσει ένα βρέφος 11 μηνών! Εδώ και τέσσερα χρόνια θαυμαστές του συγκροτήματος είχαν κάνει καταγγελίες στην αστυνομία, ότι ο Watkins είχε στήσει site με υλικό παιδικής πορνογραφίας, το οποίο παρακολουθούσαν πάνω από 40.000 άτομα.

Η αστυνομία όμως δεν έκανε απολύτως τίποτα, αφήνοντας τον τραγουδιστή να υποβάλει ακόμα και μωρά σε απίστευτη κακοποίηση.

Μάλιστα η ίδια η κοπέλα του τον είχε καταγγείλει και η αστυνομία δεν έκανε απολύτως τίποτα.

«Έστειλε σε κάποια κορίτσια τη φωτογραφία ενός πεντάχρονου κοριτσιού, λέγοντάς τους ότι τη βίασε. Βλέπει συνεχώς video με παιδική πορνογραφία. Είναι ένας πάρα πολύ άρρωστος άνδρας», είχε καταγγείλει τότε η κοπέλα του, αλλά κανείς δεν την άκουσε.

Ήταν τόσο άρρωστος, που πέντε μήνες μετά την καταγγελία της συντρόφου του, εκείνος δημιούργησε ένα προφίλ σε site κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο ανέβασε 27 φωτογραφίες που τον έδειχναν την ώρα που κακοποιούσε παιδιά.

Ευτυχώς, μετά τις άπειρες καταγγελίες θαυμαστών του, η αστυνομία κινητοποιήθηκε και συνέλαβε τον Watkins, ο οποίος την Τρίτη στο δικαστήριο παραδέχθηκε τις πράξεις του και δήλωσε ένοχος ακόμα και για την απόπειρα βιασμού ενός μωρού μόλις 11 μηνών και ενός μικρού κοριτσιού με τη σύμφωνη γνώμη των μητέρων τους, οι οποίες επίσης κατηγορούνται για παιδοφιλία και κακοποίηση ανηλίκων!

watkins

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν θυμόταν τίποτα από τα φρικτά και αποτρόπαια εγκλήματά του γιατί ήταν υπό την επήρεια κρυσταλλικής μεθαδόνης.

Η αστυνομία κατάσχεσε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του τραγουδιστή και βρήκαν μέσα απίστευτο υλικό που έχει αφήσει άφωνους και συγκλονισμένους και τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Στα χέρια τους μάλιστα έχουν και ένα video διάρκειας 17 λεπτών, στο οποίο ο Watkins μαζί με τη μητέρα ενός κοριτσιού, βιάζουν μπροστά στην κάμερα το ανυπεράσπιστο παιδί.

ellie

Σύμφωνα δε με την ομολογία της μητέρας του παιδιού, η ίδια είχε επικοινωνήσει μαζί με τον τραγουδιστή μέσω Skype και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους εκείνος την προέτρεπε να χαϊδεύει ερωτικά το παιδί για να την προετοιμάσει για τη συνάντησή τους σε ξενοδοχείο του Λονδίνου.

lostpro

Όπως είναι φυσικό οι φανατικοί θαυμαστές του γκρουπ είναι σοκαρισμένοι και αηδιασμένοι από τις αποκαλύψεις, όπως και ολόκληρη η κοινή γνώμη της Βρετανίας. Η αστυνομία μιλά για το χειρότερο έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Βρετανία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν και άλλα θύματα του τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο

Scroll To Top