"Όταν χώρισα από τον Ανδρέα, πήρα την απόφαση να μην μπει άλλος άντρας στο σπίτι μου"! Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκαλύπτει τις αποφάσεις της

"Όταν χώρισα από τον Ανδρέα, πήρα την απόφαση να μην μπει άλλος άντρας στο σπίτι μου"! Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκαλύπτει τις αποφάσεις της

 

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου κάνει έναν απολογισμό του έτους που πέρασε με τα ευχάριστα γεγονότα και τις συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές! Μιλά στο περιοδικό EΓΩ, για τις κριτικές, τον έρωτα, τις κόρες της και τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη.

Θέλεις η χρονιά που έρχεται να σου φέρει ένα νέο έρωτα; "Εννοείται πως το θέλω. Ο έρωτας είναι τόσο πηγαίο, τόσο ζωτικό συναίσθημα. Χωρίς έρωτα δεν λειτουργώ, δεν ζω."

Αναζητάς τον έρωτα και σε πιο μόνιμη βάση, σε επίπεδο συμβίωσης, π.χ; "Μου αρέσει η συντροφικότητα, αλλά επειδή ζω με τα παιδιά μου, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να μένει και κάποιος άλλος μαζί μας. Όταν χώρισα από τον Ανδρέα, πήρα την απόφαση να μην μπει άλλος άντρας στο σπίτι μου. Έτσι κι έγινε. Είναι μια απόφαση πολύ συνειδητή και την τήρησα τα τελευταία 8 χρόνια. Είχα σύντροφο, αλλά δεν συζούσαμε"΄.

Αν όμως είχες αποφασίσει να ξαναπαντρευτείς, δεν θα συζούσες;"Μόνο σε αυτή την περίπτωση. Αλλά τον τρίτο γάμο δεν τον σκέφτομαι ακόμη. Η ζωή μου είναι τόσο ωραία στο σπίτι μου, που δεν θα χαλούσα εύκολα αυτή την ισορροπία. Μπορεί να μην είμαι ερωτευμένη αλλά είναι πολύ όμορφη η ζωή μου. Έχω φίλους αλλά και μια πολύ μεγάλη οικογένεια".

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία της στο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη "Αν κάπου, κάποτε", που συμμετέχει ως δεύτερη φωνή. "Αυτό προέκυψε πραγματικά τυχαία. Είχα περάσει από το στούντιο να δω τον Κώστα και εκείνη την ώρα ήθελαν κάποιον για δεύτερη φωνή, οπότε... αυτοπροτάθηκα. Ο Κώστας απόρησε "Μα, Νατάσα, εσύ θα κάνεις δεύτερη φωνή;". Το έκανα με μεγάλη χαρά. Εγώ του είπα να μην βάλει καν το όνομά μου στο τραγούδι. Δεν έχω τέτοια θέματα, προς Θεού. Όπου μπορώ να βοηθήσω, το κάνω με μεγάλη χαρά. Ήμουν στο στούντιο το 2005 και ηχογραφούσα ένα τραγούδι για τον δίσκο "Μια γλυκιά μελωδία". Το έγραψα κι έφυγα. Έπειτα από εμένα πήγε στο στούντιο ο Πασχάλης Τερζής. Άκουσε τυχαία το τραγούδι μου, του άρεσε και πρότεινε χωρίς καν να είμαι εγώ εκεί, να κάνει δεύτερη φωνή. Αυτό τα λέει όλα".

Scroll To Top