Στην Πάτμο συνεχίζουν τις οικογενειακές τους διακοπές ο 31χρονος αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με την 31χρονη σύζυγό του Σταρ Ελλάς 2006. Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έφτασαν στο νησί μαζί με τους τρεις γιους τους, τον 4χρονο Βασίλη, τον 2 ετών Θανάση και τον 13 μηνών Δημήτρη, ακτοπλοϊκώς την Κυριακή 20 Ιουλίου.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε τις οικογενειακές καλοκαιρινές αποδράσεις από τον Ιούνιο με πρώτο σταθμό τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, είχε επισκεφθεί το Νησί της Αποκάλυψης και το καλοκαίρι του 2011.

Την Δευτέρα 21 Ιουλίου το περιοδικό ΟΚ! εντόπισε την πενταμελή οικογένεια στην παραλία Κάμπος. “Έφτασαν στις 11:30 το πρωί και παρέμειναν περίπου τέσσερις ώρες. Ο Βασίλης και η Ολυμπία ήταν πολύ προστατευτικοί με τα παιδιά τους. Μάλιστα, είχαν ντύσει τους γιους τους με ολόσωμα φορμάκια, τους είχαν φορέσει καπέλα για να προστατευτούν από τον δυνατό ήλιο, ενώ είχαν φέρει μαζί τους και αρκετά από τα παιχνίδια τους” επισημαίνει πρόσωπο που βρέθηκε εκεί.

Νωρίς το βράδυ της άφιξής τους στην Πάτμο ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου βγήκαν οικογενειακώς βόλτα για αρκετή ώρα στην περιοχή της Σκάλας.

Δείτε φωτογραφίες

xopsonidou2

xo_2

xo_1