Το spoiler της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για το αποψινό επεισόδιο του «Σασμού»

Το spoiler της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για το αποψινό επεισόδιο του «Σασμού»

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη το πρωί της Πέμπτης, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις για την εξέλιξη της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σημείωσε ότι στο αποψινό επεισόδιο η «Σεμίνα», που ήταν παρούσα, στον φόνο του «Πετρή» δεν θα της πει τι ακριβώς συνέβη.

«Δεν θα με αφήσει να πιστεύω για πολύ ότι ο Αστέρης είναι στυγνός δολοφόνος, αλλά δεν θα το πει ακόμα», ανέφερε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Όσον αφορά την «Αργυρώ» και τη σχέση της με τον «Αστέρη» η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε : «Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου ερωτικά συναισθήματα, έχει μόνο οργή και μίσος. Δεν έχω γυρίσει τις σκηνές μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για να ξέρω πώς θα είναι. Μετά από αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχθούν, αλλά κάποιες θα τα ξαναβρούν».

Για τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος στο παιδί του «Αστέρη», η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ξεκαθάρισε:

«Αυτό που λέτε το διάβασα κι εγώ, αλλά όχι στο σενάριο ακόμα. Θα της βγει να πάρει εκδίκηση, αλλά δεν θα το πάει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο, οπότε θα προσπαθήσει να αυτοτιμωρηθεί».

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top