3 χρόνια govastileto.gr!

3 χρόνια govastileto.gr!


Πριν από 3 χρόνια ήταν μόνο μια ιδέα, η ιδέα πήρε όνομα και το όνομα έγινε ηλεκτρονική ιστοσελίδα. Αυτό το site που εσείς αγκαλιάσατε και αγαπήσατε.

Θυμάμαι σαν να ήταν χθες όταν σκεπτόμουν ποιο θα έπρεπε να είναι το όνομα για ένα γυναίκειο και όχι μόνο life&style ηλεκτρονικό περιοδικό που θα με εξέφραζε.

Δεν ήθελα κάτι απλό, γιατί μια γυναίκα δεν είναι ποτέ απλή αλλά πάντοτε περίπλοκη.

Δεν ήθελα ένα όνομα παθητικό, ήθελα κάτι πιο δυνατό.

Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε δυναμικές. Καταφέρνουμε να είμαστε ταυτόχρονα εργαζόμενες, νοικοκυρές, καλές μαμάδες, φιλές χωρίς να ξεχνάμε ποτέ να είμαστε Γυναίκες.

Να προσέχουμε τον εαυτό μας, να αναζητούμε το καινούργιο, να θέλουμε, να μαθαίνουμε, να μας ενδιαφέρουν τα ζώδια, η διατροφή, η γυμναστική, η ομορφιά αλλά και ότι άλλο συμβαίνει στην ζωή μας Είδατε λοιπόν το όνομα αυτού του site έπρεπε να τα έχει όλα!!... και να εκφράζει όλα αυτά ταυτόχρονα.

Govastileto! Καθόμουν στο γραφείο μου εκείνο το πρωί και φορούσα ένα ζευγάρι μπεζ γόβες… και λέω αυτό είναι. Τι είναι πιο θηλυκό και αποτελεί φετίχ για άνδρες και γυναίκες, διαχρονικό και δυναμικό ταυτόχρονα από ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο;!;

Αυτό ήταν, ερωτεύτηκα το όνομα και η γόβα πήρε μορφή.

Έγινε η δική σας govastileto.gr !


Θέλω όλες σας αλλά και όλους σας να σας ευχαριστήσω για την καθημερινή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε έχοντας φτάσει την δική σας govastileto στην κορυφή.

Εμείς προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να ανανεώνουμε την σελίδα σας.

Προσεχώς σας περιμένουν πολλά καινούργια πράγματα και πολλές εκπλήξεις.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γιορτινή για όλους μας δίνοντας πολλά δώρα για εσάς με αγάπη. Κάθε ημέρα της εβδομάδας θα βλέπετε καινούργιους διαγωνισμούς με πανέμορφα δώρα για την γυναίκα ή την αγαπημένη σας σύντροφο και τη μαμά. Οι άνδρες αναγνώστες μας έχετε αγαπήσει ιδιαίτερα τις στήλες του Life&Style αλλά και της Υγείας, αστρολογίας και Fitness και αυτό είναι μεγάλη μας χαρά.

Είμαστε μια μεγάλη διαδικτυακή παρέα που γιορτάζουμε τα 3 Χρόνια!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την κάρδια μου

ΚΙΜ

Scroll To Top