Τον Σταμάτη Φασουλή και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου υποδέχτηκε ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή του, «Τετ Α Τετ» το απόγευμα της Κυριακής 28/5.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, μίλησε από καρδιάς για την μακρόχρονη σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την βοήθεια που του πρόσφερε καθώς και τις τελευταίες της στιγμές.

«Δεν με απασχόλησε ποτέ το αν έχω ταλέντο. Δεν είχα ποτέ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, αλλά ούτε μικρή. Ήξερα που φτάνω και δεν υπερβάλω», είπε αρχικά ο Σταμάτη Φασουλής.

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Φασουλής αναφέρθηκε στη στενή του σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, λέγοντας: «Είχα πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με βοήθησε πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου μού συμπαραστάθηκε όσο κανείς με έναν τρόπο συγκλονιστικό. Μου προσέφερε την ζωή της απροκάλυπτα για να με συνεφέρει όταν είχα πέσει και ήμουν στα τάρταρα».

«Δεν πληροφορήθηκα τον θάνατο της… Ήμουν δίπλα στο Ιατρικό Κέντρο. Ήμασταν στο διπλανό δωμάτιο. Θυμάμαι πως ήταν ο Μάριος Πλωρίτης, η Κάτια Δανδουλάκη, η Νόνικα Γαληνέα, ο Λάκης Λαζόπουλος, εγώ και η Νινέτα Λεμπέση σε έναν διπλανό θάλαμο και στο τέλος, γιατί ήμασταν όλη τη νύχτα, είχαμε στρώσει κάτω κουβέρτες κάπως να καθίσουμε.

Εκτός από την Νόνικα, η οποία κάθισε 24 ώρες με το ταγιέρ και την τσάντα ακίνητη σαν φόρο τιμής. Την περιμέναμε. Εγώ το πρωί έφυγα για να κάνω ένα μπάνιο και με πήρε τηλέφωνο, δεν θυμάμαι ποιος, “μόλις έφυγες, έγινε” μου είπε». Ήταν ένα περίεργο βράδυ γιατί περνούσαμε από κλάματα σε γέλια που θυμόμασταν για τη ζωή της, κάποια στιγμή τραγουδήσαμε την “Μικρή Νεφέλη” με τον Λάκη».

«Μου στοίχισε πάρα πολύ προσωπικά. Για χρόνια, δεν ήξερα πόσο την αγαπούσα. Δεν ήξερα. Και εγώ μετά το ανακάλυψα. Νόμιζα ότι της χρωστάω πράγματα αλλά ότι η αγάπη μου ήταν λίγο κουτσή. Με το φευγιό της, όμως, ανακάλυψα ότι την αγαπάω πάρα πολύ», συμπλήρωσε συγκινημένος ο Σταμάτης Φασουλής.

«Η Αλίκη ήταν το πιο αγαπητό πρόσωπο και αναδείχθηκε εθνική σταρ. Θύμιζε στο κοινό κάτι οικείο. Ήταν το κορίτσι της γειτονιάς και ταυτόχρονα ήταν το κορίτσι που στέφθηκε βασίλισσα. Πολλές φορές ήταν εις βάρος του ταλέντου της για να διατηρήσει αυτό.

Στις πρόβες ήταν διαφορετική και όταν ερχόταν ο κόσμος γινόταν άλλος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννιόταν σήμερα, θα γινόταν αυτή η σταρ που έγινε τότε. Σήμερα η εποχή δεν ξέρω αν έχει ανάγκη από σταρ. Για εμένα πλέον σταρ είναι άλλου είδους πρόσωπα. Για εμένα σταρ είναι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη», είπε ολοκληρώνοντας ο Σταμάτης Φασουλής.