Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Θάλεια Ματίκα προκειμένου να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τη μια υπόθεση βιασμού για την οποία ο ηθοποιός – σκηνοθέτης.

Mε αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη, η Θάλεια Ματίκα έδωσε μια συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και εκείνος δε θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για το πως ένιωσε που βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Η Θάλεια Ματίκα ξεκαθάρισε πως δεν ήταν επιλογή της να καταθέσει στην συγκεκριμένη υπόθεση όμως, τόνισε πως δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει για την υπόθεση αυτή δημόσια από εδώ και στο εξής.

«Πήγα και κατέθεσα στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Με την κατάθεσή μου αυτή ολοκληρώθηκε ό,τι είχα να πω γι’ αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να πω και δε θέλω να πω κάτι άλλο. Θα περιμένω όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες την έκβαση της υπόθεσης.

Πραγματικά δε θέλω να ξαναμιλήσω δημόσια γι’ αυτό το ζήτημα. Έκλεισε αυτό το κομμάτι μέσα μου και με αυτό που συνέβη που δεν ήταν επιλογή μου. Με κάλεσε ο εισαγγελέας στη δίκη αυτή».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!