Θάλεια Ματίκα: «Παλιά με ενοχλούσε περισσότερο, τώρα έχω γίνει πιο επιεικής…»

Θάλεια Ματίκα: «Παλιά με ενοχλούσε περισσότερο, τώρα έχω γίνει πιο επιεικής…»

Συνέντευξη στο TV Έθνος παραχώρησε η Θάλεια Ματίκα, η οποία αποκάλυψε πράγματα για τις συνεργασίες της στην τηλεόραση, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η τηλεόραση σας λείπει;

Κοιτάξτε, μου λείπει υπό συνθήκες. Τα τελευταία χρόνια απέχω από την τηλεόραση γιατί έγινα μητέρα, έχω δύο παιδιά και ήθελα να αφιερώσω χρόνο σε αυτά. Πλέον για να αποφασίσω να μπω στη διαδικασία ενός σίριαλ, του οποίου τα γυρίσματα απαιτούν πολλές ώρες σε καθημερινή βάση, θα πρέπει να είναι κάτι που να μου αρέσει σίγουρα πολύ.

Σας έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχετε σε κάποιο σίριαλ;

Ναι, φέτος μου έγινε πρόταση για μια καθημερινή σειρά, αλλά δεν με ενδιέφερε.Ποια είναι η εικόνα σας νια την ελληνική τηλεόραση;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πλήρη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει στην τηλεόραση. Μπορώ να μιλήσω μόνο για δύο σίριαλ που είδα λόγω του ότι παίζουν φίλοι μου, το «Πέτα τη φριτέζα» και το «Μην ψαρώνεις» του ΑΝΤ1, που νομίζω ότι και τα δύο είναι πολύ ελπιδοφόρα.

Τι σας ενοχλεί;

Έχω τόσο γεμάτη την καθημερινότητα μου που δεν προλαβαίνω και πολύ να σκεφτώ αν με ενοχλούν τόσο πολύ κάποια πράγματα. Παλιά ίσως με ενοχλούσαν περισσότερο. Τώρα, νομίζω, έχω γίνει πιο επιεικής με τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προβλήματα και ξεσπάνε.

Αισιοδοξία υπάρχει στην εποχή μας;

Ο άνθρωπος οφείλει να είναι αισιόδοξος ούτως ή άλλως. Είναι βέβαια δύσκολα τα πράγματα. Ωστόσο στον χώρο της τέχνης όπου κινούμαι εγώ ξεπηδούν πολύ ενδια-φέροντα πράγματα. Εγώ βλέπω ότι η δυσκολία φέρνει άνθηση της τέχνης.

Τι επάγγελμα θα ασκούσατε αν δεν ήσασταν ηθοποιός;

Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό.

Scroll To Top