Για τον ρόλο του Άγγελου στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» μίλησε πρόσφατα ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Άγγελος θα διεκδικήσει την περιούσια των Σταματάκηδων μέχρι τέλους.

Πώς αισθάνεστε που πρωταγωνιστείτε σε μια σειρά που σημειώνει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Κατ’ αρχάς, χαίρομαι που η μυθοπλασία αρχίζει και παίρνει τη θέση που της αρμόζει και της αξίζει στην ελληνική τηλεόραση. Ποιοτικές δουλειές, που κερδίζουν το ενδιαφέρον. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στον «Σασμό» και συνεργάζομαι με τέτοιους συναδέλφους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Τι σας γοήτευσε στον «Άγγελο», τον ρόλο που υποδύεστε;

Ο χαρακτήρας του. Η καθαρότητα του.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου στον δρόμο;

Φωνάζουν «Γιατρεεέ!». Οι αντιδράσεις είναι πολύ θετικές και αφορούν όλη τη σειρά. Ταυτίζονται με ρόλους και καταστάσεις. Ο «Σασμός» έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας.

Έχετε δηλώσει πως είχατε καταλάβει την επιτυχία της σειράς. Πιστεύατε όμως πως θα έφτανε στο σημείο να αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο;

Με τέτοιους συντελεστές -τεχνικούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες-, μια δυνατή παραγωγή του κυρίου Καραγιάννη να μας στηρίζει και ασφαλώς τους σεναριογράφους, που βασίζονται στο εξαιρετικό μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, είχε όλα τα θεμέλια για να, γίνει μεγάλη επιτυχία, κάτι που συνέβη. Και ευχαριστώ πάνω απ’ όλα τους θεατές για την αγάπη τους.

Ανακαλύψατε το μεγάλο μυστικό… Τι έπεται στη συνέχεια; Θα έρθει στα χέρια σας η περιουσία που σας ανήκει;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τη διεκδικήσω μέχρι τέλους. Οχι τόσο για την περιουσία όσο για να δικαιώσω το όνομα της μάνας μου, της Ανθούλας.

Ποια η σχέση σας με το ψέμα;

Προσπαθώ να μη λέω ούτε «μικρά» ψέματα. Η αλήθεια, όσο και αν πονάει, οδηγεί στην κάθαρση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!