Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Μπακαλόγατος» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Τσολάκη στο «Open Weekend».

«Κάνουμε μία κωμωδία και αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι ότι ο κόσμος θέλει να γελάσει. Έχει γκώσει, βλέπεις τα δελτία ειδήσεων, παγώνεις, βλέπεις τις εκπομπές παγώνεις. Παρακολουθώ τα δελτία, όταν δεν είναι ο γιος μου παρών» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Για την υπόθεση της Πισπιρίγκου και την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, δήλωσε ότι τον σόκαραν: «Η υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, το έλεγα και στην Υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, με έχει γονατίσει. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα… Βασικά, επειδή ξέρω τον χαρακτήρα μου, πολύ βίαια… Δηλαδή θα πήδαγα από το μπαλκόνι, θα σε έτρωγα ζωντανό, δεν θα μου γλίτωνες. Κι ας πήγαινα φυλακή, κι ας πήγαινα στο χώμα, δεν με ενδιαφέρει τίποτα.

Δεν ακουμπάς παιδιά, δεν ακουμπάς γυναίκα και δεν ακουμπάς μεγάλους ανθρώπους. Αυτά τα 213 ονόματα θα ήθελα η τηλεόραση να τα βγάλει, όχι να πηγαίνουν στο σπίτι του κοριτσιού. Ποιοι είναι αυτοί; Πώς πας; Φαντάζομαι ότι το κορίτσι θα ήταν 11 χρονών.

Εκεί στην περιοχή όλοι οι τύποι που ξέρουν ο καθένας με ποιον πάει, ποιος κοιμάται τα βράδια, δεν ήξεραν ότι ένα κοριτσάκι πήγαινε σε έναν οίκο ανοχής; Δεν το είδε κανένας; Μα κανένας; Φταίει η κοινωνία, φταίει και η τηλεόραση και ο χώρος μας» δήλωσεε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην Ελένη Τσολάκη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!