Επιμέλεια: Δανάη Αλαμάνου

Σοκαρισμένος παραμένει ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά τη κλοπή του αυτοκινήτου του. Ο γνωστός ηθοποιός, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το govastileto.gr αποκάλυψε όσα συνέβησαν, καθώς αναφέρθηκε και στη συναισθηματική αξία που έχει το αμάξι του, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του.

Να θυμίσουμε ότι, ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα βρίσκεται στη θρυλική κωμωδία «Μπακαλόγατος» στο Θέατρο Πειραιώς 131, μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Γιώργο Αρμένη. 

Όσον αφορά τη κλοπή του αυτοκινήτου του, ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποκάλυψε αρχικά: «Η κλοπή πρέπει να έχει γίνει Τετάρτη βράδυ με Πέμπτη μεσημέρι. Εγώ κατεβαίνοντας τη Πέμπτη απόγευμα, γιατί 5 η ώρα έχω πρόβα στο θέατρο 131 Μπακαλόγατο, κατέβαινα με το σακίδιο μου για να πάω στη πρόβα, οπότε κατέβηκα στις 16:20. Κατεβαίνω κάτω, πάω στο αμάξι, δε το βλέπω, λέω τα μάτια μου με γελούν. Ξαναπάω πάλι πίσω στην είσοδο της πολυκατοικίας, ξαναπροχωράω κάτω, μήπως ήταν όνειρο, κοιμόμουν, νόμιζα ότι ήταν ένα ψέμα.

Είναι μεγάλο τζιπ θα φαίνεται. Κοιτάω γύρω-γύρω, τίποτα. Τυγχάνει την ημέρα αυτή ο γιος μου να είναι άρρωστος, όποτε δε το πήρα το πρωί το αμάξι για να τον πάω στο σχολειό. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα έλειπε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο. Εδώ στη γειτονιά δεν έχουν συμβεί τέτοια πράγματα, είναι ήσυχη γειτονιά».

Στη συνέχεια δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός: «Πήρα έναν φίλο μου αστυνομικό και μου είπε να πάω στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας, αμέσως οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν. Την ώρα που μπαίνω (5 η ώρα), το αμάξι περνάει από τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, το δείχνει το epass. 

Έκανα τη κατάθεσή μου στην Ελληνική Αστυνομία, φεύγοντας από εκεί. Κάποια στιγμή κατά τις 2-3 με πήρε ο ύπνος από τη στενοχώρια μου, και όπως ξυπνάμε το πρωί, βλέπω ότι 4 η ώρα περνάει από άλλα διόδια στη Κομοτηνή και μετά για Βουλγαρία».

Για τη στήριξη από την Ελληνική Αστυνομία, ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε: «Στην Ελλάδα είναι εύκολο κάποιον να τον κατηγορούμε για ένα προσωπικό μας θέμα, πάντα κατηγορούμε τους άλλους. Η Ελληνική Αστυνομία ξέρω ότι κάνει έναν δύσκολο αγώνα, κάνει ένα σπουδαίο έργο που δεν επικροτείται από κανέναν και στεναχωριέμαι πολύ που ακούγονται μόνο κακά λόγια για τους αστυνομικούς. Κατάλαβα ότι μαζί με το δικό μου έχουν κλαπεί άλλα τόσα αυτοκίνητα. Το ενδιαφέρον τους ήταν μεγάλο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην οικογένειά του και δήλωσε: «Εννοείται ότι είναι οικονομικό πλήγμα. Το αμάξι το αγαπάει ο γιος μου γιατί αυτός το επέλεξε, μαζί με τη γυναίκα μου. Ο γιος μου ήταν να το πάρει αυτό το αμάξι. Στεναχωρήθηκε, αλλά του είπα “γιε μου δε μετράνε τα υλικά αγαθά, αλλά η οικογένεια, οι τρεις μας, εγώ εσύ και η Κατερίνα, να μαστε καλά”. Η αλήθεια είναι ότι με έχει επηρεάσει αλλά η ζωή συνεχίζεται, υπάρχουν δυσκολότερα πράγματα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!