Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποκάλυψε την Παρασκευή 23/09 ότι το αμάξι του είχε κλαπεί από αγνώστους και αμέσως απευθύνθηκε στην Ελληνική Αστυνομία. Να θυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο για τον ίδιο και για την οικογένειά του έχει συναισθηματική αξία, καθώς όπως δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το govastileto.gr (δες εδώ): «Το αμάξι το αγαπάει ο γιος μου γιατί αυτός το επέλεξε, μαζί με τη γυναίκα μου.

Ο γιος μου ήταν να το πάρει αυτό το αμάξι. Στεναχωρήθηκε, αλλά του είπα “γιε μου δε μετράνε τα υλικά αγαθά, αλλά η οικογένεια, οι τρεις μας, εγώ εσύ και η Κατερίνα, να μαστε καλά”. Η αλήθεια είναι ότι με έχει επηρεάσει αλλά η ζωή συνεχίζεται, υπάρχουν δυσκολότερα πράγματα», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου 24/09 ότι το αμάξι του βρέθηκε τελικά. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή του: «Η χαρά μας είναι μεγάλη! Βρέθηκε το αυτοκίνητό μας! Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον. Είναι συγκινητικό να δέχεσαι τόση συμπαράσταση και αγάπη από κόσμο που δεν γνωρίζεις!

Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Αστυνομία για το δύσκολο έργο της! Όσο κι αν δεν φαίνεται εκείνοι δουλεύουν και μας προστατεύουν αθόρυβα! Τέλος εκφράζουμε την συμπόνια και την αγάπη μας σε όλους όσους περνάνε το ίδιο θρίλερ που περάσαμε κ εμείς αυτές τις μέρες». 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!