Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αναφέρθηκε στην προσωπική κι επαγγελματική του πορεία.

«Παρόλο που βρίσκομαι 25 χρονιά στον χώρο του τραγουδιού, ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει και αυτό το επιβεβαιώνουν φίλοι ετών. Δεν έχω πολλές φίλιες από τον χώρο» είπε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όλα αυτά τα χρόνια έκανα πολλές επιτυχίες και είχα 10 χρόνια αποκλειστική συνεργασία με τον Φοίβο. Πλατινένιοι δίσκοι, χρυσοί, το έζησα στο έπακρον την επιτυχία της δουλειάς. Δεν είχα ποτέ την αγωνία του “τι θα γίνει αύριο”».

Σχετικά με τους επαγγελματικούς στόχους δήλωσε: «Ήμουν 10 χρόνια στην πρώτη γραμμή και τώρα προσπαθώ να διατηρηθώ σε ένα επίπεδο. Δεν είναι στόχος μου να είμαι σε μεγάλο σχήμα όπως παλιά. Είναι η παρουσία σε μικρούς χώρους. Το εξωτερικό το έχω προτεραιότητα γιατί οι οικονομικές συνθήκες είναι σχεδόν ίδιες με τα προηγούμενα χρόνια».

Μιλώντας για τη σύζυγό του εκμυστηρεύτηκε: «Η γυναικά μου δεν με ζηλεύει. Έπαιξε ρόλο ότι έζησε την επιτυχία μου από το ξεκίνημα της γιατί όταν με γνώρισε δούλευα στην οικοδομή. Όταν δούλευα στην οικοδομή ονειρευόμουν το τραγούδι αλλά μου φαινόταν τόσο δύσκολο όσο το να πάω στο φεγγάρι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!