Θάνος Τζάνης: Που βρίσκεται σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής;

Θάνος Τζάνης: Που βρίσκεται σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής;

 

Μία σημαντική απόφαση, για το επαγγελματικό του μέλλον, πήρε ο Θάνος Τζάνης, κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Βιώνοντας όπως και πολλοί συνάδελφοί του αλλά και άνθρωποι του μουσικού χώρου, την οικονομική ανασφάλεια για το μέλλον των live εμφανίσεων, αλλά και του πενταγράμμου γενικότερα, θέλησε να εξασφαλίσει, την επόμενη ημέρα.

Έτσι ο δημοφιλής ερμηνευτής, παράλληλα με τις τραγουδιστικές του υποχρεώσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί εντατικά, με την ξενοδοχειακή οικογενειακή του επιχείρηση στην Εύβοια.

Εδώ και τρεις μήνες, ο Θάνος Τζάνης, ανέλαβε το «Saint George» στα Στύρα Ευβοίας, όπου ξόδεψε πολύ χρόνο και προσωπική εργασία, για την ανακαίνισή του.

Καθόλη την πολύμηνη διάρκεια της καραντίνας, ο τραγουδιστής, έπεσε με τα μούτρα στην οργάνωση του χώρου, ανέλαβε μέχρι και χρέη ρεσεψιονιστ, ενώ ο ίδιος προσωπικά, επιμελήθηκε και τα της φάρμας, που περιλαμβάνει έναν υπέροχο κήπο, με όλα τα λαχανικά, αλλά και κότες και προβατάκια.

Επενδύοντας σε ένα ασφαλές αύριο, ο Θάνος Τζάνης, το επόμενο διάστημα, θα μοιράζει τον χρόμο του μεταξύ Αθήνας και Εύβοιας, όπου θα εκτελεί χρέη ξενοδόχου.

Παράλληλα, βιώνει μία άκρως δημιουργική καλλιτεχνική στιγμή, αλλά και μία μεγάλη τιμή, αφού οι σπουδαίοι μουσικάνθρωποι, Λάκης Παπαδόπουλος και Κυριάκος Ντούμος, πιστεύοντας το ταλέντο του και στην σπάνια λαϊκή χροιά της φωνής του, που σπανίζει στις μέρες, του παραχώρησαν τα δικαιώματα, να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Ένα Θα σου πω», που είχε ερμηνεύσει πρώτος, ο σπουδαίος Πασχάλης Τερζής.

Μία συγκλονιστική επανεκτέλεση από τη φωνή του Θάνου Τζάνη, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, από τη Heaven Music.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top