Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γέννα στο σπίτι και εξομολογήθηκε ότι ήταν κάτι που επιθυμούσε να κάνει από το πρώτο της παιδί.

«Το κυριότερο θέμα στη ζωή μας είναι ο φόβος, αυτός μας κρατά πίσω από τα καλύτερα πράγματα. Αν είχαμε ξεπεράσει το φόβο, θα ήμασταν όλοι σε άλλο επίπεδο και θα είχαμε κάνει θαύματα. Πρέπει να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και το φόβο.

Για να τον καταπολεμήσεις πρέπει να έχει μεγάλη πίστη. Το είχα πάντα στο μυαλό μου απλά δεν μου είχε ανοίξει ο δρόμος. Το σκεφτόμουν από την Αγάπη και το είχα πει στον μαιευτήρα μου… Μετά ήμουν αποφασισμένη κι άρχισα να το ψάχνω κι όπως έψαχνα, βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο.

Δεν υπάρχει ωραιότερη εμπειρία από αυτήν. Δεν έχω κάνει τίποτα καλύτερο στη ζωή μου. Έχω γεννήσει τρία παιδιά, τα δύο στο μαιευτήριο με ασφάλεια και πολύ ωραία. Ειδικά αν έχεις θέματα, το μαιευτήριο σώζει ζωές αλλά αυτό που βίωσα στο σπίτι μόνη μου -γέννησα σχεδόν μόνη μου, η μαία μπήκε μέσα τα τελευταία πέντε λεπτά- είναι άλλο πράγμα, μια μυσταγωγία, μια ιερή στιγμή που τη βιώνεις όπως πρέπει χωρίς θορύβους και παρεμβάσεις. Είσαι εσύ κι ο Θεός. Τίποτα άλλο», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!