Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πολυσυζητημένο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γρηγόρης Πετράκος με θέμα την πανδημία του κορωνοϊού.

«Ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών. Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος. Όλο αυτό το ανάθεμα. Ο Γρηγόρης φοράει την μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και αυτός δεν την φοράει.

Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα. Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC.

Πλέον δεν μπορείς να πας κάπου αν δε βάλεις μάσκα. Δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό. Προσέχω τις συναναστροφές μου, προσέχω το ανοσοποιητικό μου. Μας έχουν κλείσει μέσα τι άλλο να κάνουμε . Εξάλλου η ελευθερία μας είναι εσωτερική δεν είναι εξωτερική. Το καλό είναι με αυτή την ιστορία ότι έχει εξαφανιστεί το άσκοπο και ο καθένας έρχεται κοντά με τον εαυτό του», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!