Ένα από τα πιο διάσημα plus size μοντέλα στον κόσμο, την 33χρονη Tess Holliday φιλοξενεί το τεύχος Οκτωβρίου της βρετανικής έκδοσης του γνωστού γυναικείου περιοδικού Cosmopolitan.

Με το που κυκλοφόρησε το εξώφυλλο με τον προκλητικό τίτλο «Ένα σούπερμοντελ βρυχάται – Η Tess Holliday λέει στους haters να της φιλήσουν τον κώ@@!» αμέσως έγινε χαμός με την Tess να δέχεται βροχή από αρνητικά σχόλια.

Οι περισσότεροι σχολίαζαν πως μια ένα εξώφυλλο με μια τόσο υπέρβαρη γυναίκα – μοντέλο προάγει τα ίδια ανθυγιεινά πρότυπα για τα κορίτσια με τα εξώφυλλα με ανορεξικά και καχεκτικά μοντέλα.

Η Tess φυσικά απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram: «Το μήνυμά μου δεν είναι ελάτε να γίνουμε όλοι χοντροί… Το μήνυμά μου είναι ας αγαπήσουμε όλοι τον εαυτό μας», ενώ και στη συνέντευξη που συνοδεύει το εξώφυλλο το μοντέλο μίλησε για το πως έδωσε μάχη με την κατάθλιψη λόγω των κιλών της και πως τελικά κατάφερε να αγαπήσει το σώμα της και να το αποδεχτεί με τις ατέλειές του.

Όμως τα σχόλια δεν σταμάτησαν και τελικά η Tess ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να καταβροχθίζει μια τούρτα που έχει πάνω της το επίμαχο εξώφυλλο του Cosmopolitan.