Η Καίτη Φίνου έπεσε θύμα απάτης και είδε τα χρήματά της να εξαφανίζονται από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η Καίτη Φίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» την Τρίτη και εξήγησε πως επρόκειτο για fake ιστοσελίδα, η οποία ήταν σχεδόν ίδια με την ιστοσελίδα της τράπεζας. Η ίδια τόνισε ωστόσο πως ευτυχώς στον λογαριασμό της δεν είχε πολλά χρήματα, μόνο αυτά για τα έξοδα της εβδομάδας.

«Και που να μη μου έπεφτε και το φλουρί. Εγώ δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες. Έβγαλα λόγω κορονοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα ενημερωθεί και δεν είχε διαβάσει e-mail, δεν γνώριζα τίποτα. Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια λεφτά και μέσα σε λίγα λεπτά πριν προλάβω να ανοίξω το κινητό μου, αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου.» είπε η Καίτη Φίνου.

«Θα κάνω αμφισβήτηση της συναλλαγής, αλλά πρέπει να περάσουν 48 ώρες. Επικοινώνησα και μέσα από τα social media και κατάλαβα πως πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με βγάλανε και χαζή, γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας. Δε θα το άνοιγα αν δεν έγραφε πως ήταν η τρίτη ειδοποίηση και πως η χρεωστική μου κάρτα τέθηκε σε αναστολή. Πήγα στην τράπεζα χθες. Δεν τα ήξερα, τα έμαθα. Ξέρουν που χτυπάνε» είπε, μεταξύ άλλων, η Καίτη Φίνου

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!