«Θύμα» του κορωνοϊού και το φεστιβάλ Καννών;

«Θύμα» του κορωνοϊού και το φεστιβάλ Καννών;

Με τον κορωνοϊό να συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, πολλά γεγονότα από τον τομέα της ψυχαγωγίας αναβάλλονται ή ακυρώνονται.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναβάθμισε το επίπεδο συναγερμού σε «πολύ υψηλό» επίπεδο και έτσι σε όλο τον κόσμο δυνητικά επικίνδυνα γεγονότα, στα οποία συνήθως συγκεντρώνεται μεγάλο πλήθος ανθρώπων, αναβάλλονται ή ακυρώνονται, εκδηλώσει σύμφωνα  με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent». Ανάμεσα στα event που ακυρώνονται είναι συναυλίες των Stormzy στην στην Ασία, Mariah Carey στην Χαβάη και Avril Lavigne σε Ελβετία, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και Φιλιππίνες.

Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, όλοι ξεκίνησαν να αναρωτιούνται αν το φεστιβάλ των Καννών που είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο θα διεξαχθεί κανονικά ή θα ακυρωθεί όπως και αρκετά άλλα events. Το ενδεχόμενο να μην γίνει το Φεστιβάλ Καννών, εξαιτίας του κορωνοϊού, γίνεται όλο και πιο πιθανό μιας και το Υπουργείο Υγείας της Γαλλίας, από τις 29 Φεβρουαρίου, επιβάλλει απαγόρευση συνάθροισης άνω των 5.000 ατόμων και το φεστιβάλ απαιτεί μια τέτοια συνάθροιση.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τους αρμόδιους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top