Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για τον γάμο του, αλλά και τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη.

«Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπάω. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ να του φερθώ με ένα τρόπο άσχημο» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Σχετικά με το ότι ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη άργησαν πολύ να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους, ο ηθοποιός είπε: «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Ήμουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα στο καμαρίνι, με ήξερε γενικά και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει η συνέντευξη.

Από την άλλη δεν με πείραξε κιόλας που τα έβαλε, δεν το θεώρησα κάτι. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Η Σμαράγδα μου είπε “ε είσαι χαζός”. Είναι πιο αυστηρή από μένα όσον αφορά στα προσωπικά της θέματα».
 
«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!