Θοδωρής Μαραντίνης: « Ένιωσα την ανάγκη να στείλω ένα μήνυμα με αφορμή όσα έχουν ειπωθεί για την Σίσσυ...»

Θοδωρής Μαραντίνης: « Ένιωσα την ανάγκη να στείλω ένα μήνυμα με αφορμή όσα έχουν ειπωθεί για την Σίσσυ...»

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε δημιουργηθεί με τον Δημήτρη Παπανώτα και τα σχόλια που είχαν ακουστεί για την σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτό το θέμα τράβηξε πολύ χωρίς να χρειάζεται. Ένιωσα την ανάγκη να στείλω ένα μήνυμα με αφορμή αυτό που έγινε και αφορούσε πράγματα που έχουν ειπωθεί και στο παρελθόν, από άλλους ανθρώπους, για τη Σίσσυ και με έχουν ενοχλήσει. Ως γενική τοποθέτηση και έχοντας ένα γυναικείο κοινό που με ακολουθεί, ένιωσα την ανάγκη να πω τη γνώμη μου για τα πράγματα.Γι’ αυτό το έθεσα έτσι και χωρίς να είναι προσωποποιημένο. Ήταν μια τοποθέτηση που νιώθω και πιστεύω ότι οριοθετεί το κομμάτι της γυναίκας μου και της δικής μου αισθητικής. Αυτό ήταν. Από εκεί και πέρα αυτό ξέφυγε, αλλά σταμάτησε όπως έπρεπε να σταματήσει όταν ήρθε η ώρα του. Δεν ήταν τόσο old school πάντως.

Ο κάθε άνθρωπος από το μετερίζι του πρέπει να βάζει τα όριά του. Δεν γίνεται να ζούμε σε μια κοινωνία που κανείς δεν έχει άποψη για τίποτα και συγχρόνως όλοι έχουν για τα πάντα. Πρέπει κάπου να υπάρχουν όρια και να κρίνεται ο καθένας για τη δουλειά του και όχι για άλλα πράγματα» παραδέχτηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.
Scroll To Top